SPORTURI  »  ALTELE  »  RALIUL DAKAR

Rezultat istoric pentru România la Raliul Dakar » Două echipaje tricolore, printre care și cel al lui Cheloo, au trecut linia de finiș + Gyenes, locul 5 la „Original by Motul”

Mihai Ban și Ștefan Cătălin Ion (rapper-ul Cheloo) s-au clasat pe locul 54 în topul general al grupei Auto
Mihai Ban și Ștefan Cătălin Ion (rapper-ul Cheloo) s-au clasat pe locul 54 în topul general al grupei Auto

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 19:45 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 20:25

Cea de-a 44-a ediție a Raliului Dakar a ajuns la final. Competiția s-a încheiat astăzi, la Jeddah, destinația finală a întrecerii.

Pentru prima oară în istoria automobilismului românesc, două echipaje din România au încheiat cu succes competiția. 

Mihai Ban și Ștefan Cătălin Ion (rapper-ul Cheloo de la Paraziții) s-au clasat pe locul 54 în topul general al grupei Auto, în timp ce Iacob Buhai și Tudor Turdean au încheiat competiția pe 58. La Auto, un total de 74 de echipaje au ajuns la final, victoria revenind echipajului Nasser Al Attiyah/Matthieu Baumel, notează fras.ro.

Emanuel Gyenes, locul 40 la moto

La clasa moto, românul Emanuel Gyenes, pilotul celor de la KTM, s-a situat pe locul 40 la finalul întrecerii „General Moto” și pe 5 la categoria „Original by Motul”. 

După ce a întâmpinat mai multe probleme tehnice, Gyenes a încheiat cursa la opt ore, 19 minute și 41 de secunde de britanicul Sam Sunderland, cel care a triumfat.

Citește și alte știri din sport:

UPDATE Viza lui Novak Djokovic ANULATĂ pentru a doua oară! Sârbul va intra în detenție începând de mâine

Anunță revenirea Scuderiei Ferrari în lupta pentru titlu: „100% lupt la campionat în 2022”

VIDEO Prima mare surpriză a Europeanului de handbal s-a petrecut chiar în sala de 220 de milioane de euro a maghiarilor! Rezultatele zilei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
paolo17
paolo17  •  15 Ianuarie 2022, 09:12

Important e sa te clasezi in primii 58!

hashtag_truth
hashtag_truth  •  15 Ianuarie 2022, 04:35

Daca imi aduc bine aminte si Dan Chisu a terminat cursa in vreo 5 zile si dupa aia a stat cu dureri lombare vreo 2 luni in pat :))))))) deci, performanta !!!!!!!!!

adriann_
adriann_  •  15 Ianuarie 2022, 01:26

Pacat ca nu ne spun si la cate ore de echipajul castigator a terminat Chelutu :)) Va spun eu, castigatorii au terminat in 38h 33min (total) iar echipajul de pe 54 in 89h si 59 min :))) Adica aia de pe 1 faceau si drumul inapoi inainte sa ajunga Chelutu la linia de sosire :))) Ma baieti, locul 54 la o cursa de-asta inseamna ca ai fost la plimbare pe-acolo, pentru ca ti-ai permis. Sa dai asta ca pe o performanta, ca ai condus ca mamaie doar ca sa nu rupi masina... :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează