SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE POLO

România a cedat în fața Greciei în optimi la Euro și va mai juca doar pentru locurile 9-12

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 20:58

România a pierdut luni seara contra Greciei, 7-14, în optimile de finală ale Campionatului European de la Budapesta, și vor lupta pentru locurile 9-12.

„Tricolorii” antrenați de grecul Athanasios Kechagias au avut un debut de meci excelent. Au condus cu 3-1, 5-3 și au avut avantaj de un singur gol, la pauză: 5-4. Au primit însă 6 goluri consecutive, și visul de a intra între primele opt echipe ale Europei s-a destrămat. Grecia a câștigat clar cu 14-7 și va întâlni Croația în „sferturi”.

Celelalte meciuri din sferturile de finala vor fi Italia-Muntenegru, Serbia-Spania și Ungaria-Rusia. Cosmin Radu și compania vor juca miercuri, de la ora 15:30, contra Germaniei, într-un meci pentru locurile 9-12. 

În celălalt joc din aceeași grupă, se întâlnesc Turcia și Georgia. Echipa clasată pe locul 9 se va califica la turneul preolimpic de la Rotterdam (28 martie-5 aprilie), astfel că miza e una imensă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează