SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

S-a terminat! Cătălin Moroșanu a lămurit totul despre lupta cu Daniel Ghiță: „Fără lipsă de modestie”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 decembrie 2019 18:37

Cătălin Moroșanu (35 de ani) anunță că nu va accepta provocarea lansată de Daniel Ghiță (38 de ani).

„Așteptați-vă la o luptă în 2020. Nu vă spun unde, nu va fi român, să nu creadă lumea asta. Va fi interesant, în ianuarie sau februarie o să îi știm și numele. Au mai fost discuții și pe seama luptei cu Daniel Ghiță. Peste tot unde mă duc, lumea mă întreabă când mă bat cu el. 

Nu cred că o să mă lupt vreodată cu el. La felul cum se comportă, cum vorbește, cum dă în toți sportivii... Nu pot, nu pot! Nu a fost fair-play față de noi, restul. Dacă aș face un meci cu el, i-aș ridica valoarea. Fără lipsă de modestie, dar cred că i-aș ridica valoarea”, a declarat Cătălin Moroșanu la Pro TV.

VIDEO // Ghiță râde de Moroșanu

Vezi și:

GSP LIVE // VIDEO Sandu Lungu a dezvăluit câți bani primește pentru o luptă! Care e recordul personal

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
planetfun
planetfun  •  20 Decembrie 2019, 03:20
Postat de nestramutat pe 20 Decembrie 2019, 00:34

Inainte sa-l aplaudati pe Ghita, ganditi-va ca individul a fost bucuros pentru intervenția în forță a Jandarmeriei, la mitingul Diasporei, de pe 10 august 2018. Este un pesedist vopsit, deci un nemernic!

Respect, jandarmeria romana ! Sa ziceti merci ca nu ati patit ce patesc aia prin franta !

nestramutat
nestramutat  •  20 Decembrie 2019, 00:34

Inainte sa-l aplaudati pe Ghita, ganditi-va ca individul a fost bucuros pentru intervenția în forță a Jandarmeriei, la mitingul Diasporei, de pe 10 august 2018. Este un pesedist vopsit, deci un nemernic!

markksson
markksson  •  19 Decembrie 2019, 20:18

Moroșanu e un laș. Face pe el, un pic, de fiecare dată când Ghiță îl provoacă. Ce, Moroșanu studia comportamentul adversarilor cu care se bătea? Mulți erau niste brute, Ghiță mi se pare un domn pe lănga ei. Vrajeală moroșănească.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează