SPORTURI  »  ALTELE  »  HALTERE

Şase medalii pentru delegaţia României în prima zi a Campionatelor Europene de haltere de la Moscova

Monica Suneta Csengeri în acţiune FOTO Imago Images
Monica Suneta Csengeri în acţiune FOTO Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 11:45 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 12:09

Monica Suneta Csengeri, Monica Valentina Cambei și Cosmina Adriana Pană sunt cele trei sportive care au urcat pe podiumul european la competiţai organizată la Moscova.

Monica Suneta Csengeri a cucerit trei medalii de aur, sâmbătă la categoria 49 kg. Legitimată la CSM Bistriţa, sportiva în vârstă de 25 ani  s-a impus la stilul smuls cu 86 kg. La stilul aruncat, ea a ridicat 103 kg, iar totalul a fost de 189 kg.

În cadrul aceleaşi categorii, Mihaela Valentina Cambei, 18 ani,  s-a clasat pe 4 la smuls, cu 80 kg, cucerind argintul la aruncat, cu 100 kg. Românca a obţinut bronzul la total, cu 180 kg.

Argint la 45 de kilograme

Cosmina Adriana Pană, 19 ani, a concurat la categoria 45 de kg, ea cucerind argintul la stilul aruncat cu o performanţă de 84 de kg. La smuls, ea s-a clasat pe 5, cu 66 kg, iar la total a fost pe 4, cu 150 kg. Bianca Dumitrescu a încheiat pe 6 la smuls, cu 64 kg, pe 7 la aruncat, cu 78 kg, şi pe 6 la total, cu 142 kg.

România participa la CE din Rusia, 3-11 aprilie, cu 9 sportivi, 7 la feminin şi 2 la masculin, obiectivul stabilit de Federaţia Română de Haltere fiind câştigarea a trei medalii. 

Lotul României la Campionatele Europene

  • Feminin : Bianca Daniela Dumitrescu, Adriana Cosmina Pană (45 kg), Mihaela Valentina Cambei, Monica Suneta Csengeri (49 kg), Andreea Cotruţa (55 kg), Loredana Elena Toma (64 kg), Raluca Andreea Olaru (71 kg)
  • Masculin: Marian Cristian Luca (55 kg), Ionadi Valentin Iancu (55 kg)

Citeşte mai multe ştiri din sport:

Tatăl lui Novak Djokovic nu se poate abține! Încă o ieșire tăioasă la adresa lui Roger Federer: „Mi-a atacat fiul. A știut că cineva va ajunge mai mare decât el”

Bianca Andreescu, abandon în finala turneului Premier Mandatory de la Miami! Ashleigh Barty e noua campioană: „E crunt ce i se întâmplă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează