SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

VIDEO CSA Steaua și CSM Oradea la un pas de finală în campionatul național de polo

CSA Steaua și CSM Oradea sunt aproape să dispute finala în cadrul campionatului național de polo după ce s-au impus și în cel de-al doilea joc din semifinale. Foto: Iosif Popescu
CSA Steaua și CSM Oradea sunt aproape să dispute finala în cadrul campionatului național de polo după ce s-au impus și în cel de-al doilea joc din semifinale. Foto: Iosif Popescu

Articol de , - Publicat sambata, 29 aprilie 2023 17:07 / Actualizat sambata, 29 aprilie 2023 17:54

CSA Steaua și CSM Oradea sunt aproape să dispute finala în cadrul campionatului național de polo după ce s-au impus și în cel de-al doilea joc din semifinale.

„Militarii” au trecut cu 18-5 de Rapid, în timp ce orădenii s-au impus cu 15-7 împotriva lui Dinamo.

FCSB, fără doi titulari în derby-ul cu Universitatea Craiova » Charalambous confirmă absențele
CSU CRAIOVA - FCSB
FCSB, fără doi titulari în derby-ul cu Universitatea Craiova » Charalambous confirmă absențele

CSA Steaua și CSM Oradea la un pas de finală în campionatul național de polo

Pentru calificarea în finala Superligii de polo se aplică sistemul 3 din 5. În acest moment, CSA Steaua și CSM Oradea conduc cu 2-0 și mai au nevoie de încă un succes pentru a prinde finala. 

CSA Steaua și-a adjudecat azi al doilea joc cu Rapid, după golurile înscrise de Nebojsa Vuskovic (3), Filip Klikovac (3), Vlad Georgescu (2), Tudor Fulea (2), Francesco Iudean (2), Andrei Neamțu (2), Nicolae Oanță (1), Dmitri Goanță (1), Andrei Armean (1) și Lucas Matei (1).

Tot astăzi, CSM Oradea a trecut în a doua partidă de CS Dinamo după reușitele semnate de Mateja Asanovic (3), Istvan Szabo (3), Tiberiu Negrea (2), Mihnea Gheorghe (2), Ferenc Czek (2), Vlad Dragomirescu (1), Andrei Marinescu (1) și Ianis Soponar (1).

VIDEO. CSA Steaua așteaptă Oradea în finală

La finalul partidei cu Rapid, Tudor Fulea, jucătorul Stelei, a mărturisit că se așteaptă la un joc dificil în fața celor de la Oradea în finală.

„Ne așteptam la această diferență de valoare cu Rapid. Noi ne-am dorit să exersăm anumite faze de atac și de apărare. Încă de la început am luat un avans important ca mai apoi să îi lăsăm și pe cei mai mici în teren. 

Cel mai probabil vom juca în finală cu CSM Oradea. În acest sezon, duelurile cu ei au fost foarte strânse și oricine poate lua titlu. Avantajul nostru este că primele două jocuri vor fi acasă la noi și putem pleca cu un avans”, a spus Tudor Fulea pentru GSP.ro

Chiar și cu o victorie la scor în fața „vișiniilor”, Bogdan Rath, antrenorul roș-albaștrilor, consideră că orice dispută cu Dinamo sau Rapid rămâne un derby. 

„Suntem în grafic în acest moment pentru campionat. Avem 2-0 în fața celor de la Rapid și va urma un duel pentru finală, după pauza de la lotul național. Deocamdată, ne aflăm într-un moment bun, în care valoarea jucătorilor iese la suprafață. Și la polo există tradiție în duelurile cu Steaua și Rapid, chiar dacă diferența de valoare este mult mai mare”, a transmis Bogdan Rath.

Citește și alte știri:

Cum arată bazinul de polo din Complexul Sportiv Steaua » Igrasie, rugină, tencuială lipsă și pereți sparți

Poloist român de legendă, interviu fără perdea: „Am bătut milițieni la Athenee Palace, puteam să fac pușcărie ca Sandu Boc, dar am scăpat cu un raport medico-legal falsificat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
MaxiP
MaxiP  •  29 Aprilie 2023, 18:06

Cred ca finalistele erau clare dinaintea începerii campionatului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează