SPORTURI  »  ALTELE  »  PROPUNERE

Variantă-surpriză: supercampionul rus Khabib Nurmagomedov ar putea debuta în fotbal!

FOTO: Imago +49   FOTO
FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 13:58 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 14:11

Retras în octombrie, luptătorul Khabib Nurmagomedov, în vârstă de 32 de ani, a primit o ofertă de la FC Kamaz, un club din liga a treia rusă de fotbal.

Odată, supercampionul UFC Khabib Nurmagomedov și-a surprins fanii din lumea întreagă, afirmând că iubește fotbalul mai mult decât luptele de contact.

Khabib Nurmagomedov: „În fotbal, nu trebuie să te bați cu nimeni"

 „Pentru mine, fotbalul este sportul numărul unu. Când eram mic, am visat să ajung fotbalist și, de atunci, întotdeauna am urmărit meciurile de fotbal. Dintr-un punct de vedere, fotbalul este mai bun, nu trebuie să te bați sau să lovești pe cineva. Pur și simplu, ieși pe iarbă și le arăți tuturor de ce ești capabil. Sigur, este dificil, dar îmi place mai mult decât UFC, mai mult decât MMA", a declarat luptătorul în vârstă de 32 de ani pentru UFC Russia.

FC Kamaz: „Suntem ambițioși și vrem să promovăm"

Retras în octombrie, puternic afectat de moartea tatălui, Nurmagomedov a primit o ofertă de la FC Kamaz (club din a treia divizie, aflat în Naberejnîie Celnîi, al doilea cel mai mare oraș din Tatarstan, după Kazan), potrivit The Sun. „Îți oferim posibilitatea de a debuta în fotbal ca parte din echipa noastră. Jucăm fiecare meci la victorie, suntem ambițioși și vrem să promovăm. Ți-am pregătit legitimația", i-a transmis Kamaz.

+45 FOTO

Nurmagomedov e la o victorie de un palmares incredibil în MMA: 30-0! 

Locul 4 în grupa a 4-a din liga a treia rusă (la doar patru puncte de liderul Novosibirsk), Kamaz l-a invitat în cantonamentul de trei săptămâni care va începe pe 12 februarie, la Novorosisk.

Însă Dana White, președintele UFC, încearcă să-l convingă pe Nurmagomedov să reia luptele. O victorie îl desparte de un palmares incredibil: 30-0! 30 de confruntări câștigate, nicio înfrângere.

VIDEO Ion Pascu a muncit pe șantier, înainte de a intra în MMA: „Am făcut-o din nevoie, în străinătate”

Citește mai multe știri din sporturile de contact: 

Dustin Poirier, gata de un nou meci tare după ce l-a făcut KO pe Conor McGregor: „Mereu am vrut să-i tăbăcesc fundul!”

Michael Chandler, exploziv la debutul în UFC! KO în 30 de secunde, salt ireal în octogon și provocări pentru McGregor și Nurmagomedov

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează