SPORTURI  »  BASCHET  »  GRECIA

VIDEO Haos la finala campionatului dintre Panathinaikos și Olympiakos! Fanii gazdelor n-au mai suportat umilința » Colosala OAKA Arena arată ca după război + titlul s-a dat la „masa verde”

Suporterii lui Panathinaikos n-au suportat umilința pe care favoriții lor o trăiau în fața marii rivale Olympiakos. Foto: Imago +8   FOTO
Suporterii lui Panathinaikos n-au suportat umilința pe care favoriții lor o trăiau în fața marii rivale Olympiakos. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2023 23:31 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 02:46

Suporterii lui Panathinaikos n-au suportat umilința pe care favoriții lor o trăiau în fața marii rivale Olympiakos. Ultrașii au aruncat cu torțe și sticle pe parchet și au oprit meciul 4 al finalei ligii de baschet din Grecia la scorul de 63-35 pentru oaspeți. 

Olympiakos conducea cu 2-1 la general în finală, iar o victorie în sala rivalei le aducea titlul. Acesta a venit după miezul nopții. Partida nu s-a mai reluat, iar succesul decisiv le-a fost acordat la „masa verde”.

Haos la finala dintre Panathinaikos și Olympiakos

Haos la Panathinaikos - Olympiakos. Foto: sportal.gr
Haos la Panathinaikos - Olympiakos. Foto: sportal.gr
Haos la Panathinaikos - Olympiakos. Foto: sportal.gr
Haos la Panathinaikos - Olympiakos. Foto: Imago
Haos la Panathinaikos - Olympiakos. Foto: Imago
+4 FOTO

Formația pregătită de Georgios Bartzokas a făcut un meci perfect, iar când mai rămăseseră 2 minute și 46 de secunde din sfertul 3 aveau un avantaj de 28 de puncte, scor 63-35. Practic, medaliile erau în buzunar.

Suporterii lui PAO n-au putut digera umilința și au început să arunce pe parchet cu tot ce au găsit, sticle de apă, torțe, chiar și telefoane mobile. 

Arbitrii au oprit meciul și au trimis echipele la vestiare. Au cerut ca arena OAKA să fie evacuată înainte de reluarea finalei, însă de aici au pornit alte incidente.

În momentul în care forțele de ordine au încercat să scoată afară cei peste 18.000 de spectatori, ultrașii au sărit la bătaie și au rupt scaunele din sală. Răspunsul a fost în forță, inclusiv cu gaze lacrimogene. Sala arată ca după un adevărat război.

În cele din urmă, după miezul nopții în România, grecii au decis să îi acorde lui Olympiakos victoria la „masa verde”, care a venit la pachet cu titlul numărul 14.

Sportal.gr scrie că Panathinaikos riscă să fie sancționată cu două puncte în sezonul regulat viitor, dar și cu 5 meciuri cu porțile închise, suporterii „verzilor” fiind recidiviști.

Martor la evenimente a fost și Giannis Antetokounmpo, starul lui Milwaukee Bucks.

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Acuzații șocante » Conor McGregor ar fi abuzat sexual o femeie în timpul finalei NBA chiar în arena lui Miami Heat! Clubul ar fi fost complice!

Transformare fabuloasă în 4 zile » Cum arată acum arena „Philippe-Chatrier”, gata să găzduiască finala unui alt sport! 15.000 de bilete vândute în câteva ore

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rumunek
rumunek  •  16 Iunie 2023, 11:03

Asta se întâmplă când ai săli de sport mari. Mai simplu fără, ca la București.

miciBIO
miciBIO  •  16 Iunie 2023, 10:38

Civilizație antică și de demult!

fibra
fibra  •  16 Iunie 2023, 07:14

Astea sunt fiintele care inainte nu cu mult timp se numeau oameni. Nu le poti spune animale deoarece acelea sunt mult mai inteligente,mai degraba *** (DEX : oameni de nimic.) Sper ca nu considerati ca am jignit asemenea specimene.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează