SPORTURI  »  BASCHET  »  PREZENTARE

FOTO Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, prezentată la campioana României: „Mult succes în alb-verde!”

Sarah Dumitrescu (23 de ani), fiica Anamariei Prodan, va evolua în sezonul 2023/2024 la Sepsi-SIC Sf. Gheorghe, campioana României la baschet feminin. +49   FOTO
Sarah Dumitrescu (23 de ani), fiica Anamariei Prodan, va evolua în sezonul 2023/2024 la Sepsi-SIC Sf. Gheorghe, campioana României la baschet feminin.

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2023 23:09 / Actualizat sambata, 26 august 2023 23:27

Sarah Dumitrescu (23 de ani), fiica Anamariei Prodan, va evolua în sezonul 2023/2024 la Sepsi-SIC Sf. Gheorghe, campioana României la baschet feminin. 

În prima parte a lunii august, la 4 luni și jumătate de la o nouă operație la genunchi, Sarah Dumitrescu, fiica impresarului Anamaria Prodan, a revenit pe parchet. A jucat pentru naționala de baschet a României, la Jocurile Francofoniei. 

Astăzi, Sarah a fost protagonista unui transfer surprinzător, la campioana României, Sepsi-SIC Sf. Gheorghe.

FOTO. Sarah Dumitrescu, fiica impresarului Anamaria Prodan, transfer la campioana României

+45 FOTO

Sezonul trecut, Sarah a stat mult timp departe de parchet din cauza unei accidentări suferite la genunchi, în timpul unui cantonament al naționalei României. 

Înainte de acest moment, ea a jucat la echipa Universității California, la cel mai înalt nivel al baschetului universitar. A strâns 23 de meciuri, marcând 62 de puncte și 77 de recuperări.

Ca membră a echipei naționale a României, în acest an a participat la Jocurile Francofoniei din Republica Democrată Congo. La turneul de baschet din Kinshasa, echipa națională a ocupat locul al șaptelea.

Bine ai venit și își urăm mult succes în tricoul alb-verde
- comunicatul emis de Sepsi-SIC Sf. Gheorghe.

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe este campioana ultimelor 7 ediții din Liga Națională de baschet feminin. Sezonul trecut, covăsnencele au cucerit trofeul cu victorii pe linie. Vor reprezenta din nou România în cupele europene, în Eurocup.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO România a pierdut la mare luptă „optimea” cu Franța » Parcurs lăudabil al „tricolorelor” la Campionatul European de volei feminin

Simona Halep, dezvăluire despre cazul de dopaj: „Am primit o veste de la avocatul meu! Sunt foarte dezamăgită”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
Aciduzzu
Aciduzzu  •  27 August 2023, 20:48

*** *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

naxxar
naxxar  •  27 August 2023, 19:16
Postat de Corcodel_topor pe 27 August 2023, 05:33

62 de puncte in 23 de meciuri de campionat universitar. Nu WNBA. Nici macar o medie de 3 puncte pe meci. Ce inseamna banii si relatiile. In orice domeniu. Practic tipa e topor la sportul asta, au tinut-o in USA ca pe o printesa doar pentru ca familia o duce bine financiar. Iar pe relatii si cumetrii a ajuns si pe la nationala si acum o sa joace si la campioana Romaniei. Misto cu bogatii :)))

E portar, de aia nu prea marchează... xD

Aciduzzu
Aciduzzu  •  27 August 2023, 17:32

*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează