SPORTURI  »  BASCHET  »  TRANSFER

Trădarea deceniului în Europa » Ultrașii au luat foc după prezentarea la marea rivală: „Mincinos și trădător! Îți amintești ce ne-ai zis?”

FOTO: Twitter @paobcgr
FOTO: Twitter @paobcgr

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 18:24 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 18:45

Baschetbalistul Kostas Sloukas (33 de ani) a plecat de la Olympiakos la marea rivală Panathinaikos și a încins spiritele înaintea noului sezon din Grecia. 

Până în această vară, cariera lui Kostas Sloukas era sinonimă cu Olympiakos. Aici a debutat pe prima scenă, a avut contract între 2008 și 2015. În 2020, după o aventură la Fenerbahce, revenea în culorile clubului de suflet. 

Iubita fostului finalist de la Wimbledon, apariție fermecătoare în lojă, la meciul partenerului » Camerele TV n-au „slăbit-o” o clipă
WIMBLEDON
Iubita fostului finalist de la Wimbledon, apariție fermecătoare în lojă, la meciul partenerului » Camerele TV n-au „slăbit-o” o clipă

Kostas Sloukas, trădarea supremă în baschetul european 

Sloukas a luat acum o decizie la care niciun fan al baschetului nu se aștepta. Ademenit cu un contract fabulos, 9 milioane de euro în următorii 3 ani, a semnat cu marea rivală Panathinaikos. Kostas a devenit cel mai bine plătit grec din istorie în Europa.

„Am obținut semnătura celui mai bun point guard din Europa. Țelurile noastre sunt uriașe, vor deveni realitate”, a comentat Ergin Ataman, antrenorul lui Panathinaikos. 

Trădarea deceniului în Europa » Ultrașii au luat foc după prezentarea la marea rivală: „Mincinos și trădător! Îți amintești ce ne-ai zis?”
Sloukas, prezentat la Panathinaikos / FOTO: Twitter @paobcgr

Sub comanda lui Ergin Ataman, antrenor care a scris istorie la Anadolu Efes, două Euroligi câștigate în ultimii 3 ani, „verzii” vor să recucerească Europa. 

Panathinaikos mai pregătește o mutare de senzație. Încearcă să îl deturneze pe Nikola Mirotic din drumul spre Olympiakos. Fostul baschetbalist al lui Chicago sau New Orleans avea un acord de principiu, dar a primit o ofertă de 7,5 milioane de euro pentru următoarele două sezoane.

Ultrașii lui Olympiakos: „Trădător și mincinos!”

Decizia lui Kostas Sloukas i-a înfuriat pe ultrașii lui Olympiakos. „Gate 7”, facțiunea dură a suporterilor, a emis un comunicat în care îl acuză de trădare. 

„După titlul cucerit anul trecut, am văzut că nu sărbătoreai ca ceilalți. Ne-ai zis că ești nemulțumit că nu joci suficient de mult. Principalul motiv pentru care considerăm că ești un mincinos și un trădător este că ne-ai promis că nu semnezi cu Panathinaikos. 

Puteai pleca oriunde, dar nu acolo. Ne-ai zis că nici pe 10 milioane n-ai semna cu ei”, se arată în comunicat.

Kostas Sloukas, nume mare în baschetul european

Kostas Sloukas are un palmares impresionant la nivel european. În 2019 a fost selecționat în cea mai bună echipă a Euroligii. A cucerit 3 titluri în cea mai galonată competiție europeană, în 2012, 2013 și 2017.

Are 4 titluri cu Olympiakos în Grecia și 3 în Turcia cu Fenerbahce. În 2015 și 2022 a fost desemnat cel mai bun baschetbalist din competiția internă.

Citește și alte știri din sportul internațional: 

VIDEO La 16 ani, Mirra Andreeva s-a calificat în „optimile” Wimbledon 2023 » Anunțul amuzant făcut de arbitru în primul game: „Vă rog!”

Spaniolii de la El Pais au intrat în lumea lui David Popovici » Dorința de a promova România, definiția fericirii, sfatul prețios al mamei și cum l-a ajutat prietena lui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
parachioara5
parachioara5  •  10 Iulie 2023, 12:28

...si alex Baluta a plecat la fcsb ...

Sharapov
Sharapov  •  09 Iulie 2023, 23:11

Poate multi inteleg acum, de ce *** ***, a castigat campionatul cu astra giurgiu !!! Pentru ca este omul clanului becali !!! El nu a fost rapidist NICIODATA ! TOTUL a fost doar de fatada !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

concret
concret  •  09 Iulie 2023, 20:53
Postat de naxxar pe 09 Iulie 2023, 19:50

Oh vai. Când marii fani pleacă de la KFC la Mc cu jobul ar trebui să fie stropiți cu ketchup picant și sos de usturoi? Penibili.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează