SPORTURI  »  BOX  »  SEMIFINALE

VIDEO KO șocant în Cupa României: a avut spasme la podea! » 6 luni interdicție să mai intre în ring, adio Tokyo

În cadrul semifinalelor Cupei României la box pentru seniori (categoria 75 kg), Karol Szabo (25 de ani) i-a aplicat un KO devastator lui Andrei Dărămuș (33)
În cadrul semifinalelor Cupei României la box pentru seniori (categoria 75 kg), Karol Szabo (25 de ani) i-a aplicat un KO devastator lui Andrei Dărămuș (33)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2021 17:59 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 19:13

Imagini șocante în cadrul semifinalelor Cupei României la box pentru seniori (categoria 75 kg). Karol Szabo (25 de ani) i-a aplicat un KO devastator lui Andrei Dărămuș (33) în repriza a doua, cel din urmă fiind puternic afectat de lovitura primită, un croșeu în bărbie.

Evenimentul desfășurat în Sala Polivalentă din Iași în data de 19 martie a necesitat intervenția medicilor, care i-au acordat îngrijiri medicale lui Dărămuș. 

În urma unor investigații de specialitate, pugilistului din Alba Iulia i s-a interzis de către neurologi să mai activeze în box în următoarele 6 luni, scrie ProSport, ca măsură de precauție.

VIDEO. KO șocant în Cupa României: Andrei Dărămuș a suferit spasme

  • Atenție, imagini dure!

După ce a căzut la podea, Dărămuș a suferit convulsii puternice. Pe imagini se observă cum până și Szabo este afectat de ce i se întâmplă adversarului său, care nu se mai putea ține pe picioare. Ulterior, la spital, starea lui Andrei Dărămuș s-a ameliorat.

Andrei Dărămuș și-a luat gândul de la Jocurile Olimpice

Dărămuș este legitimat la CS Unirea Alba Iulia. Acesta intrase la începutul anului în vederea Federației Române de Box pentru turneul de la Paris, care va avea loc în luna mai a acestui an. Competiția din Franța reprezintă ultima etapă înaintea calificărilor pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Având în vedere interdicția primită din partea medicilor, Andrei și-a luat gândul de la JO. Dărămuș este un pugilist important al României, clasându-se pe locul 3 la un Campionat Mondial de cadeți și având în palmares mai multe medalii în competițiile naționale.

KO șocant în Cupa României: a avut spasme la podea! » 6 luni interdicție să mai intre în ring, adio Tokyo
Andrei Dărămuș (stânga) / Sursă foto: urbemea

Citește mai multe știri din box:

Mayweather, sportivul cu 700 de milioane: „Eu fac banii, nu banii mă fac pe mine"

Mike Tyson, editorial răvășitor: de unde a căpătat pasiunea pentru porumbei și momentul care l-a motivat să devină pugilist profesionist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
5ive
5ive  •  25 Martie 2021, 05:35

Buna organizare, in 2021 il stropim cu sticla cu apa sa isi revina,arbitrul se uita la el ca la masini straine, macar de il intorcea pe o parte sa nu isi inghita limba, cangi paramedici samd. Noroc ca si-a revenit ca pe baza organizatorilor ii faceam de 1 sapt.

neacaisa
neacaisa  •  25 Martie 2021, 03:41

Turneul de la Paris va avea acelasi tablou ca cel de la Londra din 2020 care s-a intrerupt dupa 3 zile. Daca nu ma insel, mai sunt doar 2 sportivi romani in competitie, Aradoaie la masculin si Nechita la feminin.

tanase
tanase  •  24 Martie 2021, 19:52
Postat de dobrin pe 24 Martie 2021, 19:25

Pai si Sorana tot asa... primul si ultimul turneu castigat a fost in 2008 la Taskent, cand avea 18 ani :))))))))))

*** Sorana de atunci a mai avut rezultate si n-a cautat sa joace in turnee de 250 precum Taskent! E o sportiva care s-a mentinut sus.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează