SPORTURI  »  BOX  »  TYSON VS. JONES JR.

Tyson ajutat de un medicament psihedelic pentru a se întoarce în ring! Ce a declarat „Iron Mike” la cântarul oficial

sursa foto: Reuters +21   FOTO
sursa foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 12:00 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 12:39

Mike Tyson (54 de ani) a declarat la cântarul oficial că un medicament psihedelic sintetic cunoscut sub numele de „venin de broască” l-a făcut să revină în ring după 15 ani.

  • Mike Tyson și Roy Jones Jr. se întâlnesc duminică, 29 noiembrie, de la ora 04:00 (ora României), la STAPLES Center din Los Angeles, California. Duelul poate fi urmărit pe ProTV.

Psihiatrii folosesc medicamentul luat de Mike Tyson pentru a trata depresia și dependența de droguri. Americanul în vârstă de 54 de ani consideră că nu ar fi putut să revină în ring fără acest medicament, a cărui efect psihedelic este de scurtă durată: „Am luat medicamentul și m-a pus în formă. M-a făcut să îmi explodeze capul și să revin în box”.

În timpul ceremoniei de cântărire, Roy Jones Jr. a cântărit 95,25 kilograme, ceva mai puțin decât „Iron Mike” - 99,79 kg. 

Tyson a declarat că perioada de pregătire l-a pus la încercare. El a indicat că a slăbit 45 de kilograme și că fiecare antrenament începea cu 15 minute pe banda de alergat. Mike și-a amintit și cum a fost prima sa zi de antrenament: „În timpul acelei sesiuni de pregătire, am spus de mai multe ori: «Ce caut aici?»” și s-a arătat mândru că v-a putea lupta din nou: „Woo, acum sunt aici!”, a exclamat sportivul.

Mike Tyson revine în ring după 15 ani

  • Mike Tyson și-a început cariera în 1985, fiind considerat unul dintre cei mai buni pugiliști din istorie. S-a retras în 2005;
  • Tyson a fost campion mondial la categoria grea la 20 de ani, cel mai tânăr din istorie. În 1992 a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol, fiind eliberat pentru bună purtare după 3 ani. La începutul carierei, „Ironman” Tyson a stabilit un record greu de egalat: a câștigat primele 19 meciuri prin KO, 12 dintre ele în prima rundă;
  • În 1986 a câștigat prima centură, WBC, și în 1987 a adăugat și centurile WBA și IBF. A fost primul și singurul pugilist care a deținut la categoria grea centurile WBA, WBC și IBF.

58 de victoriiare Mike Tyson în carieră. 44 dintre ele au venit prin KO

Cine este Roy Jones jr. 

Tyson ajutat de un medicament psihedelic pentru a se întoarce în ring! Ce a declarat „Iron Mike” la cântarul oficial
  • Roy Jones jr, desemnat pugilistul deceniului pentru anii 90, a boxat din 1989 până în 2018 și a câștigat titluri la patru categorii diferite: semimijlocie, mijlocie, semigrea și grea;
  • Este singurul care și-a început cariera la categoria semimijlocie și a ajuns campion la categoria grea. Ultimul său meci a fost în 8 februarie 2018, când l-a învins pe Scott Sigmon;
  • De-a lungul carierei, Roy Jones jr a strâns 75 de meciuri (66 de victorii și 9 înfrângeri).

FOTO. Imagini spectaculoase cu Mike Tyson

Mike Tyson
Mike Tyson
Mike Tyson
Mike Tyson
Mike Tyson
+17 FOTO

Citește mai multe știri de actualitate:

„Să nu spui nimănui asta!” » Gestul fabulos făcut de Floyd Mayweather pentru o chelneriță

Viorel Simion a pierdut prin abandon centura WBO International!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează