SPORTURI  »  BOX  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

VIDEO Usyk, cel mai fioros „greu” al Ucrainei, părăsește țara și provoacă un scandal » „Oprește-te, nenorocitule!”

Boxerul ucrainean Oleksandr Usyk (35 de ani) a primit acceptul de a părăsi Ucraina, în ciuda legii marțiale aflate în vigoare, pentru a pregăti meciul cu Anthony Joshua (32 de ani), din luna iunie. +14   FOTO
Boxerul ucrainean Oleksandr Usyk (35 de ani) a primit acceptul de a părăsi Ucraina, în ciuda legii marțiale aflate în vigoare, pentru a pregăti meciul cu Anthony Joshua (32 de ani), din luna iunie.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2022 10:36 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 10:48

Boxerul ucrainean Oleksandr Usyk (35 de ani) a primit acceptul de a părăsi Ucraina, în ciuda legii marțiale aflate în vigoare, pentru a pregăti meciul cu Anthony Joshua (32 de ani), din luna iunie.

Oleksandr Usyk, campion olimpic la box în 2012, la Londra, a făcut pasul spre profesioniști un an mai târziu. Din acel moment și-a spulberat toți adversarii, 19 victorii în 19 meciuri, fiind desemnat în 2018 boxerul anului.

Unul dintre internaționalii ucraineni refugiați în România îl contrazice pe Gigi Becali: „E un fake!
FCSB
Unul dintre internaționalii ucraineni refugiați în România îl contrazice pe Gigi Becali: „E un fake!" + ce le-a spus Lucescu apropiaților

Pe 21 septembrie 2021, la Londra, Usyk obținea o victorie la puncte în fața lui Joshua. Revanșa a fost pusă la cale pentru iunie 2022, dar războiul din Ucraina a ținut lucrurile blocate.

Usyk pleacă din Ucraina și pregătește revanșa cu Joshua

Mike Coppinger, jurnalist ESPN, a dezvăluit ieri că luptătorul a reușit să părăsească Ucraina: „Usyk a primit acceptul din partea Ministrului Sportului. Va pleca din țară în plin război și va merge să se pregătească în străinătate, pentru meciul de unificare a centurilor”.

Usyk, cel mai fioros „greu” al Ucrainei, părăsește țara și provoacă un scandal » „Oprește-te, nenorocitule!”
Oleksandr Usyk

Egis Klimas, managerul lui Usyk, a avut o reacție dură la adresa lui Coppinger: „Oprește-te, nenorocitule! Nu mai publica povești false despre luptătorii mei. Cu tine vorbesc! Stai departe de noi! Să își spun ceva, inteligentule! 

În primul rând, Usyk nu avea nevoie de nicio permisiune special pentru a părăsi țara. Este tatăl a trei copii, scrie în lege că are voie în acest caz. Fă-ți temele înainte să mai spui prostii”.

Legea ucraineană prevede o serie de excepții prin care țara poate fi părăsită. Printre ele se numără și „are în grijă 3 sau mai mulți copii minori, sub 18 ani”.

VIDEO Rezumatul primei lupte dintre Usyk și Joshua

Vezi și alte urmări ale războiului din Ucraina:

Campion olimpic rus, părăsit de un sponsor important » Sportivul a participat recent la mitingul lui Putin

Ucraina refuză wild-card-ul pentru CM 2022: „Jucătorii sunt cu mitraliera în brațe! Nu se gândesc la fotbal, dar vor da totul”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (2)
1370392736744743
Adrian Tudorache  •  23 Martie 2022, 15:24

Dacă tot vorbim de box și centuri, sâmbătă greul nostru Bogdan Dinu boxează pt una destul de împortantă. În presa autohtonă nu se pomenește nimic, de ce?

661912048339869
Toma Gheorghe  •  23 Martie 2022, 14:42

Oare tot legea marțială ucraineană prevede ca excepție că dacă dai 5000 euro grănicerilor ucrainieni poți pleca în vest ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează