SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FERRARI

„Precum Charles Leclerc” » Pilotul Ferrari, luat peste picior de o companie aeriană după declarațiile unei vedete OnlyFans

Charles Leclerc a fost luat peste picior de o companie aeriană după declarațiile unei vedete OnlyFans +44   FOTO
Charles Leclerc a fost luat peste picior de o companie aeriană după declarațiile unei vedete OnlyFans

Articol de - Publicat vineri, 09 iunie 2023 13:24 / Actualizat vineri, 09 iunie 2023 14:25

Plecând de la o declarație a unei creatoare de conținut pe platforma pentru adulți OnlyFans, compania aeriană Ryanair l-a ironizat fără milă pe Charles Leclerc, pilot de Formula 1 la Scuderia Ferrari.

Jurnalistul britanic Piers Morgan, apropiat al lui Cristiano Ronaldo, a avut-o invitată la talk-show-ul său pe Elle Brooke, creatoare de conținut pe platforma pentru adulți OnlyFans, acolo unde publică imagini și videoclipuri interzise minorilor.

+40 FOTO

Întrebată cum va explica în fața copiilor ei drumul pe care l-a ales, modelul a oferit un răspuns care s-a viralizat rapid: „Pot să plângă într-un Ferrari”.

„Precum Charles Leclerc” » Pilotul Ferrari, luat peste picior de Ryanair declarațiile unei vedete OnlyFans

Aici a intervenit compania aeriană irlandeză Ryanair, cunoscută pentru postările comice, sarcastice, de pe rețelele sociale.

„Precum face Charles Leclerc”, a scris administratorul contului Ryanair, răspuns care a adunat 95.000 de aprecieri și peste 10.000 de distribuiri.

Compania aeriană a făcut astfel o trimitere la perioada nefastă prin care trec Charles Leclerc și echipa de Formula 1 la care acesta activează, Scuderia Ferrari. Din pretendent la titlul mondial din 2022, Leclerc a ajuns să aibă rezultate catastrofale în acest an, în mare parte din cauza problemelor la monopost sau deciziilor strategice pe care le iau inginerii de la Ferrari.

Ryanair și-a obișnuit urmăritorii cu astfel de postări ironice. De-a lungul timpului a „țintit” mai multe evenimente și nume importante din sport, precum Novak Djokovic și Jose Mourinho. Iar Formula 1 este o temă recurentă a postărilor companiei aeriene, care nu a menajat deloc în trecut nume precum Alpine, Mercedes și Lance Stroll.

Elle Brooke, modelul de la care a pornit totul, este fan Manchester City și practică boxul. Până acum are un record de 3 victorii și zero înfrângeri. 

+40 FOTO

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  12 Iunie 2023, 14:27

hada

Vezi toate comentariile (1)
Comentează