SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FORMULA 1

FORMULA 1 // Ce lovitură! Lewis Hamilton ar putea semna cu Ferrari

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 18:10

Ferrari ar putea da lovitura: să-l înregimenteze pe pilotul Lewis Hamilton (34 de ani), campion de șase ori în Formula 1!

Mutarea ar putea avea loc începând cu sezonul 2021, când înțelegerea lui Hamilton cu Mercedes va expira. Conform presei internaționale, pilotul și John Elkann, președintele Ferrari, au avut o discuție, fără ca britanicul să ofere mai multe detalii. 

„Timp de mulți ani nu am luat în calcul niciodată alte opțiuni, pentru că am vrut să mergem tot înainte. Iubesc locul în care mă aflu, deci clar nu va fi o decizie rapidă, însă mi se pare inteligent să staU și să mă gândesc unde voi fi în ultima perioadă a carierei mele. Ce se întâmplă în spatele ușilor închise rămâne privat”, a spus Hamilton, duminică, după ce a învins în Marele Premiu din Abu Dhabi.

Hamilton l-ar putea înlocui la Ferrari pe Sebastian Vettel, al cărui contract expiră la finalul sezonului 2020. 

Vezi și:

2019, vârfuri și căderi » Retrospectiva sezonului de Formula 1 abia încheiat: cele mai interesante momente

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  02 Decembrie 2019, 21:13

Ferrari se afla in cea mai profunda criza din istoria sa. Diferentele de puncte intre scuderie si echipa Mercedes sunt inimaginabile. Vetel a ajuns de nerecunoscut iar Leclerc nu are inca constanta si forta de a deveni Number One. Mercedes merge ceas, banii vor curge garla iar o retragere din F1 este total improbabila cel putin in urmatorii 5 ani. Hamilton nu are nici o motivatie sa dezerteze. Mai bine s-ar orienta spre Verstappen, un leader in devenire si un talent imens.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează