SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FAVORIȚI LA PARIURI

Formula 1: minimum 8 curse pentru ca ediția 2020 să poată fi catalogată drept Campionat Mondial

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 11:55

Noul sezon de Formula 1, al cărui debut era programat pentru luna martie, ar putea începe în iunie, una dintre variantele propuse fiind aceea de a muta etapele pierdute la finalul ediției. Dacă la nivelul planificării lucrurile sunt destul de incerte deocamdată, în ceea ce privește favoriții nu s-a schimbat nimic. Hamilton și Mercedes rămân marii favoriți ai Formulei 1 și în acest sezon. 

Pauza competițională cauzată de epidemia de Coronavirus ar putea influența pregătirea piloților, însă unii dintre constructori au rămas conectați, încercând să colaboreze cu autoritățile pentru realizarea de ventilatoare necesare spitalelor. Inginerii celor de la Mercedes au proiectat un astfel de aparat, iar Guvernul Marii Britanii a făcut o ofertă pentru achiziționarea a 10.000 de bucăți. Mai mult, Mercedes a făcut public proiectul, oferind gratuit schițele realizate împreună cu University College of London. 

Hamilton și Mercedes, din nou favoriți

Formula 1: minimum 8 curse pentru ca ediția 2020 să poată fi catalogată drept Campionat Mondial


Atunci când au decis amânarea începerii sezonului, oficialii FIA au luat în considerare extinderea competiției până la începutul lui 2021. Un număr minim de 8 curse este necesar să fie disputate pentru ca actuala ediție să poată fi considerată drept Campionat Mondial, mult mai puține decât cele 22 de etape stabilite inițial. Și în ceea ce privește numărul de echipe ar putea fi efectuate modificări, existând pericolul ca unele scuderii să se retragă din competiție din cauza problemelor financiare provocate de Coronavirus. 

Agenția eFortuna oferă cote pentru clasamentele piloților și constructorilor, dar și dueluri între concurenți. Se poate miza pe un duel între Verstappen (cota 1.85) și Bottas (cota 1.85), de exemplu, sau pe unul între McLaren (cota 1.70) și Renault (cota 2.00). 

Câștigă campionatul piloților
1. Hamilton - cota 1.40
2. Bottas - cota 6.75
3. Verstappen - cota 6.75
4. Leclerc - cota 7.50
5. Vettel - cota 11.00

Lewis Hamilton a câștigat 5 din ultimele 6 titluri de campion mondial al Formulei 1. 

Câștigă campionatul constructorilor
1. Mercedes - cota 1.17
2. Ferrari - cota 7.50
3. Red Bull - cota 7.50
4. Racing Point - cota 300.00
5. McLaren - cota 400.00

Mașinile Mercedes au câștigat ultimele 6 Campionate Mondiale. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează