SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MP AL MEXICULUI

VIDEO Violență extremă în Mexic! Fanii s-au bătut în tribune la Marele Premiu de Formula 1

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 13:11 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 14:01

 Cursa de Formula 1 care a avut loc duminică în Ciudad de Mexico a produs scene nemaivăzute în tribunele unui Mare Premiu. 

O secvență din tribunele circuitului „Autodromo Hermanos Rodriguez” a devenit virală pe platforma X. În imagini, se poate observa cum un bărbat lovește cu pumnii doi bărbați îmbrăcați în roșu, ce par fani Ferrari.

Presa internațională scrie că scandalul a pornit chiar la începutul cursei, când în primul viraj, mexicanul Sergio Perez (Red Bull) s-a lovit cu Charles Leclerc (Ferrari) și a fost nevoit să abandoneze, spre supărarea fanilor. 

VIDEO Bătaie în tribune la Marele Premiu de Formula 1 din Mexic 

Bărbatul a fost cu greu potolit de cei din jurul său, mai multe persoane fiind implicate în scandal. Ulterior, forțele de ordine l-au identificat pe bărbat și l-au evacuat. 

Potrivit The Independent, fanul a primit o sancțiune dură: a fost interzis pe viață la cursele de Formula 1. 

„Au fost multe huiduieli. Nu am avut ce să fac. Din păcate, l-am atins pe Perez. Nu aveam unde să mă duc. Așa e viața, din păcate cursa lui Perez a fost încheiată. Sunt dezamăgit”, a spus Charles Leclerc după cursă

Citește și: 

Max Verstappen, cursă perfectă în Mexic! A stabilit un nou record și l-a egalat pe Alain Prost » Incident violent în primul viraj + Clasamente complete

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
FcUnicaCraiova
FcUnicaCraiova  •  30 Octombrie 2023, 15:33

Che sălbateci

thisuserisreal
thisuserisreal  •  30 Octombrie 2023, 15:31

Absolut deplorabila atitudinea acelui fan mexican. In acelasi timp ma bucur sa vad ca ceilalti fani ai Formulei 1 au reactionat rapid si nu au permis escaladarea incidentului. Formula 1 nu este locul ultrasilor, ca la fotbal. Ca fan Mercedes a fost intotdeauna o placere sa stau in tribune alaturi de fani Ferrari, Red Bull sau McLaren si ne-am bucurat de show, indiferent cine a iesit castigator.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  30 Octombrie 2023, 14:27

...bravo la mexicani ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează