SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  APRECIERE

VIDEO Schimb de mesaje online între Thalia și Nadia Comăneci: „E incredibil! Te iubesc!”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2022 11:38 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 12:11

Thalia, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste latino din lume, a avut un mesaj deosebit pentru Nadia Comăneci.

Născută în Mexico City, Thalia a postat pe Instagram un mesaj în care vorbește despre marea gimnastă. În vârstă de 50 de ani, cântăreața le-a transmis fanilor că și-a amintit că Nadia Comăneci a fost o inspirație pentru ea în copilărie și că avea postere cu românca în cameră. 

VIDEO Thalia, mesaj pentru Nadia Comăneci

,Dragilor, vreau să vă povestesc ceva ce am realizat recent. Îmi venea să țip de fericire.  De când eram mică am fost o mare fană a Nadiei Comăneci. A avut o mare influență în viața mea. 

Aveam afișe cu ea la mine în cameră, aveam pozele ei pe caiete și nu pierdeam niciun interviu cu ea când câștiga toate acele medalii și a luat acel 10 perfect. Astea au devenit un reper, iar ea m-a inspirat. 

Acum am realizat că mi-a apreciat câteva fotografii și am realizat că mă urmărește. Acum e un ciclu complet, de la fetița visătoare care a admirat o altă fată campioană. Nadia, te iubesc! Însemni foarte mult pentru mine. Îți mulțumesc pentru tot!”, a spus Thalia.

+28 FOTO

Fetița din mine tremură de bucurie după ce și-a dat seama că idolul ei, Nadia Comăneci, o urmărește. Nadia a reprezentat una dintre cele mai importante surse de inspirație pentru mine, datorită disciplinei, constanței și sacrificiului. Nici în visele mele nu îmi imaginam că prin rețelele sociale ne putem apropia.  Când am văzut că mă urmărește și mi-a apreciat unele fotografii, am fost extrem de emoționată.  E incredibil! Nadia, te iubesc 
- Thalia

Cum a reacționat Nadia Comăneci

Nadia a distribuit mesajul de apreciere al Thaliei. „Dragă Thalia, îți mulțumesc pentru acest mesaj frumos. Felicitări pentru cariera ta. Te îmbrățișez pe tine și pe familia ta. Abia aștept să te întâlnesc”, a scris fosta sportivă de legendă a României pe Instagram. 

Artista i-a răspuns imediat: „Atâtea sentimente într-o secundă... Sunt foarte fericită acum. Abia aștept să te cunosc”.

Citește și: 

Cum i-a îndeplinit Anamaria Prodan „visul vieții” lui Laurențiu Reghecampf: „Banii jos! Soțul meu a leșinat când a văzut”

David Beckham nu s-a uitat la bani pentru fiul său » Ce cadou de sute de mii de euro i-a făcut la nuntă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează