SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Cehovski Medvedi-Dinamo 20-30 // INTERVIU Dan Savenco, căpitanul lui Dinamo: „Nu ne-a mai ars de nimic după meci”

Articol de - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 17:03

Dinamo a câștigat partida cu Cehovski Medvedi de o manieră entuziasmantă, scor 30-20, iar roș-albii sunt pregătiți pentru meciul cu Steaua. Căpitanul Dan Savenco și-a sărbătorit ziua de naștere cu o victorie la Cehov.

Dinamoviștii au o serie de 12 meciuri fără înfrângere și vor să continue parcursul fără greșeală. 

Dinamo a câștigat partida cu campioana Rusiei de o manieră entuziasmantă, 30-20. Trupa lui Constantin Ștefan a condus de la un capăt la altul și a făcut instrucție cu echipa legendarului Vladimir Maksimov. Căpitanul Dan Savenco a împlinit în ziua partidei 34 de ani și a povestit cum a sărbătorit. 

- Dane, o victorie în Liga Campionilor a fost cadoul perfect pentru tine? 
- Da, se poate spune asta. Numai că nu ne-a mai ars de nimic, suntem atât de obosiți... Drumul până în Rusia și înapoi a fost ca un coșmar. Am făcut câte 12-13 ore, ne-am trezit devreme. 

- Cum adică? 
- Păi, am plecat vineri dimineață, la 4:30 eram la aeroport, am zburat la Viena, am stat acolo și apoi alt zbor spre Moscova. De la Moscova două ore cu autocarul la Cehov. Am ajuns după-amiază la 5, nemâncați, oboșiți, la 5:30 aveam antrenament. 

- Nu s-a văzut asta pe teren
- Am vorbit cu băieții, la cum a fost drumul să mai fi și pierdut, era tot ce ne lipsea. Dar am intrat extrem de montați. Și cred că a văzut toată lumea că Dinamo a fost echipa mai bună. Ce cred eu că a fost bine a fost faptul că nu am mai avut fluctuații, că am fost tot timpul în control.  

Jucători care fac diferența 

- Ați mărit seria de meciuri fără înfrângere la 12. Sunt, de fapt, 11 victorii și un singur egal. 
- Să dea Dumnezeu să mergem cât mai mult pe linia asta. În Rusia știam că dacă îi luăm tare, nu au nicio șansă. Cehovski e o echipă tânără, fără experiență. Noi avem jucători de valoare care pot face diferența.  

- La voi, acum, pare mai greu în campionat decât în Liga Campionilor! 
- Doar pare. E adevărat că în campionat poate nu ne mai concentrăm la fel de mult, suntem mai relaxați. Dar nu suntem superficiali. Poate doar că nu jucăm cu motoarele turate la maximum.  

- Urmează meciul de la Plock, în Polonia, cu Wisla, un adversar mult mai greu. Ce zici? 
- Până atunci vine derbyul cu Steaua. Eternul derby cu marea rivală. Știm toți că ambele echipe se motivează la acest joc și ne așteptăm la un meci greu. Abia apoi ne gândim la Wisla. Îi cunoaștem pe polonezi, am jucat cu ei și anul trecut. Chiar și acum, când am vizionat pe Cehovski, ne-am uitat la meciul rușilor cu polonezii. Cred că putem câștiga și în Polonia. Dinamo are acum echipă să bată pe oricine în această grupă.

5 sezoaneare Dan Savenco la Dinamo, fiind cel mai vechi jucător. În ultimele patru a jucat cu "câinii" în Liga Campionilor

VEZI ȘI:

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV 23-23 // Adrian Vasile: „Mă nemulțumește că am luat goluri mult prea ușor + Ambros Martin dezvăluie dialogul purtat cu Cristina Neagu

Cehovski Medvedi - Dinamo 20-30 // Cronică de Marian Ursescu » A fost ca la circ! „Urșii” au fost dresați de bucureșteni 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Octombrie 2019, 19:23

Bravo, băieți! Meritați mai multă atenție, dar... gsp-ului îi pasă prea mult de sport!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează