SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ / SCM RM. VÂLCEA-MINAUR BAIA MARE 31-32

Cristina Laslo: „Baia Mare se bate la titlu”

Minaur, bucuria de după o victorie mult așteptată FOTO Dan Potor
Minaur, bucuria de după o victorie mult așteptată FOTO Dan Potor

Articol de - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 18:56 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 19:48

După ce a învins-o pe Vâlcea, Minaur a confirmat că e în obiectiv, acela de a redeveni campioana României. Trofeul a ajuns ultima dată în Maramureș în 2014. 

În această vară, Minaur Baia Mare a transferat 10 jucătoare și și-a anunțat intenția de a se bate cu CSM București și SCM Rm. Vâlcea la titlul de campioană. Băimărencele au făcut un micuț pas greșit, egal cu Rapid, dar ieri au bătut Vâlcea și acum speranțele au renăscut în Maramureș.

"Îmi pare rău că nu a fost o luptă «dreaptă»!"

Cristina Laslo e una dintre noutățile echipei din Baia Mare. Centrul "naționalei" României a comentat victoria cu Vâlcea: "Îmi pare rău că nu a fost o luptă "dreaptă" între ghilimele, Vâlcea a avut multe absențe. Mi-ar fi plăcut să fie o luptă care pe care, dar și așa ne-a fost greu, pentru că și noi suntem fără multe jucătoare, fără antrenor și asta contează. Dar, astea sunt regulile, așa jucăm, mă bucur pentru victorie!".

Cristina Laslo: „Baia Mare se bate la titlu”
Cristina Laslo în acțiune FOTO Dan Potor

Cristina spune că la 16-9, nu a intervenit o relaxare în cadrul echipei. "Lipsa jocurilor în echipă se vede, nu am făcut amicale în această vară. Cred că emoțiile și dorința de a da cât mai multe goluri au făcut să greșim, ne-am grăbit, ele au venit peste noi. Mă așteptam ca Vâlcea să revină și să lupte până la final". Laslo recunoaște că a avut și emoții. "Eu una, am avut și emoții Dar fiecare jucătoare și-a adus aportul pentru victorie. A fost un meci tactic, abia aștept să-l văd în reluare". Titlul e țelul băimărencelor. "Pentru asta ne antrenăm, asta ne dorim. CSM e favorită, a rămas singura echipă cu punctaj maxim, dar dacă vor avea și ele probleme cu pandemia, regulile schimbă clasamentul", a încheiat Laslo.

Prin telefon cu antrenorul

Ana Maria Tănăsie a făcut parte din lotul HCM Baia Mare, echipa care câștiga titlul în 2014. Acum vrea să pună umărul la un nou succes. "Am simțit din primul minut că putem câștiga în fața celor de la Vâlcea. Am pregătit foarte bine meciul, am făcut videoconferințe cu antrenorul rămas acasă, am făcut tot la antrenamente, fiecare știa ce are de făcut pentru victorie", a spus Ana. Extrema stânga a marcat două goluri extrem de importante în ultimele 5 minute, după ce tot ea ratase două aruncări consecutive. "Nu mi-e teamă să merg la poartă. Ratezi una dou, dar dacă rămâi puternică o să reușești". "Titlul se va juca până la capăt, acest campionat va fi mai greu pentru că sunt multe echipe puternice, surprizele pot apărea la tot pasul", crede Tănăsie.

Interviu cu puștoaica-minune de pe pivot: „Voi munci în continuare să-mi câștig locul în lot”

Minaur învinge Vâlcea în derby-ul echipelor decimate de coronavirus!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează