SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM DE HANDBAL

Cristina Neagu vorbește înainte de Danemarca - România: „Nu este cea mai fericită situație pentru mine”

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2023 14:31 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 15:30

Cristina Neagu (35 de ani) încă nu a jucat pentru România la Campionatul Mondial de handbal feminin. Dar speră să poată juca în partidele din grupa principală.

  • Danemarca și România se înfruntă de la 21:30 în a treia partidă la Campionatul Mondial de handbal feminin. E ultimul meci din grupa preliminară. Danemarca - România va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport 1 și DigiSport 1
  • În grupa principală, următoarea fază de la CM de handbal feminin, România va juca 3 meciuri, împotriva echipelor din grupa F (Germania, Polonia și Japonia / Iran).

Accidentată la genunchi, Cristina Neagu a venit nerefăcută complet la această ediție de Mondial, despre care spune că va fi ultima. Interul stânga de la CSM București a vorbit despre problemele medicale și despre acest turneu final. 

Alicia Gogîrlă duce numele mai departe la Campionatul Mondial: „Când am fost convocată la națională, imediat am sunat-o pe mama!”
CAMPIONATUL MONDIAL
Alicia Gogîrlă duce numele mai departe la Campionatul Mondial: „Când am fost convocată la națională, imediat am sunat-o pe mama!”

Cristina Neagu vorbește înainte de România - Danemarca

„Mă simt mai bine, în fiecare zi mă simt mai bine. Ultima oară am intrat în sală cu echipa, am avut nişte aruncări. Nu știu exact care e situația. Încerc în fiecare zi să fac mai mult. Dar pentru a intra într-un joc trebuie să am măcar un antrenament full cu echipa. 

Am făcut eforturi foarte mari în ultimele trei săptămâni pentru a fi aici, pentru a mă recupera. Îmi doresc să intru, să ajut echipa. Nu este cea mai fericită situație pentru mine, având în vedere că nu m-am antrenat de trei săptămâni. Dacă voi putea să intru în teren, voi da totul să ajut echipa”, a spus Cristina Neagu pentru Fanatik

Aceasta a continuat: „Pentru mine este o mare bucurie să revin aici. Îmi place foarte mult această sală, îmi place energia. Cred că aceste turnee organizate în Scandinavia, în Danemarca în special, au ceva special. Sunt bucuroasă să fiu aici şi îmi doresc să fiu pe teren şi să joc. 

Cu siguranţă este ultimul Campionat Mondial. Dacă totul va merge bine şi ne vom califica la Jocurile Olimpice, ar fi o încoronare a performanţelor la nivelul echipei naţionale. Ar fi extraordinar să ne calificăm la Jocurile Olimpice. 

Cred că cel mai important ar fi să fim cu picioarele pe pământ, să luăm meci cu meci. Deocamdată nu este nimic câştigat, mai e mult până departe”, a mai spus Cristina. 

Citește și:

„Simona Halep a făcut o singură greșeală” » Ion Țiriac explică strategia radicală pe care trebuia să o abordeze: „Acum, e condamnată la moarte”

Costul succesului » După ce și-a nimicit rivalii, Red Bull are de plătit o AVERE pentru a mai concura în Formula 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Ardeleanu123
Ardeleanu123  •  05 Decembrie 2023, 17:28

As dorii tare mult sa fac niste precizari.Radu Voinea a avut perfecta dreptate,jocul colectiv si faza a doua de atac a functionat exemplar la echipa Romaniei in meciul cu Serbia.Doamnei Chrstinei Neagu ii doresc multa sanatate si o vizionare cat mai placuta la acest CM.Va rog sa-mi sczati lipsa de modestie sunt si eu profesor de sport si psihogie cu studii in Suedia unde am profesa foarte multi ani ca antrenor in prima liga de handbal,antrenor de elita cu diploma obtinuta atat in Suedia cat si Germania,unde actualmente locuiesc si am profesat ca profesor docent la universitate.In alta ordine de idei ii doresc din suflet marelui handbalist Birtolan ,multa sanatate sa-i dea bunul Dumnezeu. O zi buna cu snatate va doresc la toti

ceaiuri
ceaiuri  •  05 Decembrie 2023, 16:47

Neagu stie un lucru,aici e echipa nationala ,un mondial, total diferit de clubul capitalei ,unde face ce vrea(nu stiu daca face si echipa)banii vin fara numar(daca sunt premiati contabilul ,presedinte de club , cine stie, vin alegeri se schimba politicul si returneaza,unii banii)strainele nu vin pt performanta(o fac la nationala sau la alta echipa)vin pt bani iar Vasile e in plus la ..inventar(un postac bugetar se intreba, de ce nationala nu juca si altceva inainte, dar nu stie ca un antrenor tb sa stie ce sa ceara la jucatore ,cum sa joace si totul e simplu)dar poate face o fapta buna si sigur o sa fie si mai mult apreciata,dupa ultimul meci din gr preliminara declara ca nu poate juca si o pot chema pe Stoica,colega de la club si toata lumea are de castigat

Misu1950
Misu1950  •  05 Decembrie 2023, 16:37

E bine ca o sa vedem adevarata valoare a echipei fara ea in meciul cu Danemarca. Dar daca iese bine, cu tot respectul, in grupele semifinale Cristina sa fie introdusa doar daca avem un avantaj de 5-6 goluri...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează