SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

UPDATE Prima reacție, după ce presa din Muntenegru a scris că Neagu a cerut blătuirea meciului direct: „Mi-a zis: «Te rog, RATEAZĂ! Lasă-ne să mai dăm două goluri!»”

Jovanka Radicevic (32 de ani), extrema dreaptă a naționalei din Muntenegru, spune că a fost rugată de Cristina Neagu (32 de ani) să o lase mai moale în finalul meciului decisiv pentru calificarea la Jocurile Olimpice.
FOTO: Imago-Images
Jovanka Radicevic (32 de ani), extrema dreaptă a naționalei din Muntenegru, spune că a fost rugată de Cristina Neagu (32 de ani) să o lase mai moale în finalul meciului decisiv pentru calificarea la Jocurile Olimpice. FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021 17:54 / Actualizat joi, 25 martie 2021 21:33

Cristina Neagu (32 de ani) este acuzată de Jovanka Radicevic (32 de ani), extrema dreaptă a naționalei din Muntenegru. Jucătoarea noastră i-ar fi cerut, conform muntenegrencei, în ultimele secvențe ale meciului decisiv pentru calificarea la Jocurile Olimpice, să se dea la o parte pentru ca România să meargă și ea la Tokyo.

UPDATE 21:00 / Radicevic, prima reacția după apariția articolului din Muntenegru

Radicevic a reacționat pe pagina personală de facebook. Extrema lui Buducnost spune că presa din țara natală nu a oferit declarațiile exacte: „Dragii mei prieteni și fani. Am încercat întotdeauna să fiu un exemplu de sportivitate. Știu foarte bine că și Cristina Neagu este la fel ca mine. Astăzi, jurnaliștii au încercat să facă un scandal din nimic. Mi-au pus în gură vorbe pe care nu le-am rostit niciodată. Suntem și vom fi prietene. Niciun jurnalist nu poate să strice asta”.

La mai puțin de o săptămână distanță de meciul la finalul căruia echipa națională de handbal feminin a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, una dintre cele mai importante jucătoare din reprezentativa Muntenegrului a făcut dezvăluiri incredibile despre o încercare a Cristinei Neagu de a le determina pe handbalistele Muntenegrului să se lase deliberat învinse la 5 goluri, pentru ca România să meargă și ea mai departe, la Tokyo.

GSP a aflat bugetele ascunse de MTS » Finanțare tăiată cu barda la sporturi de top! Federații fără importanță primesc dublu
DEZVĂLUIRI
GSP a aflat bugetele ascunse de MTS » Finanțare tăiată cu barda la sporturi de top! Federații fără importanță primesc dublu

Radicevic: „Cristina Neagu mi-a spus să ratez”

Jovanka Radicevic, care a fost colegă cu Neagu la CSM București în sezonul 2018-2019, a făcut declarații uluitoare în presa din țara sa, mai precis pentru site-ul reprezentacija.me, citat de Telekom. 

„Chiar nu ne-am gândit deloc la calcule pentru alții. Când România a ajuns la un avans de 3 goluri, după ce noi am reușit să marcăm 25 de goluri, Cristina Neagu a venit lângă mine și mi-a zis de mai multe ori: «Joka, te rog, trage și ratează! Lasă-ne să mai marcăm două goluri!» I-am spus: «Cris, nu am mingea și, chiar dacă aș avea, nu aș face-o». Sunt sigur că, dacă ar fi fost invers, nici româncele n-ar fi gândit altfel decât mine și colegele mele", a spus Radicevic. 

România a făcut 28-25 spre finalul meciului și ar mai fi avut nevoie de două goluri, fără să primească nici unul, pentru a merge la Tokyo împreună cu Muntenegru. În schimb, România a ratat calificarea, iar în Japonia va evolua Norvegia!

Prima reacție, după ce presa din Muntenegru a scris că Neagu a cerut blătuirea meciului direct: „Mi-a zis: «Te rog, RATEAZĂ! Lasă-ne să mai dăm două goluri!»”
Radicevic, în perioada în care evolua la CSM București

Radicevic, interviu incendiar în Muntenegru

În același interviu, Radicevici mai face o trimitere către naționala noastră, pe care o acuză că s-a purtat arogant în hotelul în care au fost cazate toate cele 3 reprezentantive. Același lucru îl spune Radicevici și despre Norvegia. 

Au intrat în hotel foarte încrezătoare, în frunte cu Neagu și ne-au spus direct că ele vor trece de turneu și se vor califica. Sincer, m-a deranjat puțin, s-au comportat de parcă nici n-am fi existat, nici n-ar fi trebuit să mai joace cu noi. 

Am prietene și în naționala Norvegiei, am fost colegă cu Katrine Lunde și ele s-au comportat la fel. Căutau chiar o cameră specială pentru a avea unde să sărbătorească. Acest lucru arată că nu ne-au respectat sau nu ne-au luat în serios. Eu cred că trebuie să respecți toate echipe cu care joci", a mai spus Radicevic.

VIDEO. Costică Buceschi avertizează: „Bazându-ne atât de mulți ani pe Cristina Neagu, poate nu ne-am uitat ce creștem în spatele ei”

Citește și alte știri din handbal: 

România și-a aflat adversarele din preliminariile Campionatului European din 2022 » Când se vor juca meciurile

Gloria Bistrița, încă un meci dezastruos în Liga Națională! Ce au făcut Rapidul și Gloria Buzău

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (99)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  16 Aprilie 2021, 20:03

Eșecul cu Muntenegru? Postat de GSP ... Parcă le-am bătut totuși.

paiazze
paiazze  •  26 Martie 2021, 00:32
Postat de ceaiuri pe 25 Martie 2021, 22:04

esti dus rau...si cand esti beat..cei...se scrie legat...

Baaa, te faci de ras. Cei e legat cand e pronume. Cand inlocuieste "ce este" se scrie cu cratima. Tu ai siguranta "naivului", ca sa nu zic altfel, ca ma cenzureaza astia. Esti dus rau de tot. Cum dracu' ai nimerit internetul e un mister.

spartanul_1
spartanul_1  •  25 Martie 2021, 22:42
Postat de ceaiuri pe 25 Martie 2021, 22:04

esti dus rau...si cand esti beat..cei...se scrie legat...

După ce că ești prost, mai și semnalizezi!

Vezi toate comentariile (99)
Comentează