SPORTURI  »  HANDBAL  »  C. S. RAPID

EXCLUSIV C.S. Rapid își schimbă șeful » Bogdan Vasiliu va fi numărul 1

Rapid/ foto: Imago Images
Rapid/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 25 mai 2022 14:06 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 18:43

C.S Rapid își schimbă șeful la începutul lunii iunie, Vali Ionescu Caciureac, 62 de ani, urmând să iasă la pensie.

Bogdan Vasiliu va fi din 2 iunie 2022 noul director general al clubului Rapid. Ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu a semnat decizia de numire în funcție, a actualului manager rapidist de la handbal. Vasiliu va conduce cele 14 secții ale clubului Rapid, societate cu un buget de aproximativ 12 milioane de euro. 

Actuala directoare generală, Vali Ionescu Caciureac iese la pensie după 45 de ani petrecuți în Giulești.

Dan Șucu a fost prezentat la Rapid: „Vom avea un buget de 7 milioane de euro. La anul vom avea 10, peste 2 ani vor fi 14”
RAPID
Dan Șucu a fost prezentat la Rapid: „Vom avea un buget de 7 milioane de euro. La anul vom avea 10, peste 2 ani vor fi 14”

Bogdan Vasiliu, bossul de la Rapid

Din 2018 la Rapid, Bogdan Vasiliu, 44 de ani, e încântat de noua poziție în cadrul clubului feroviar. „Sunt onorat că am fost ales în această funcție. Ceea ce am reușit să facem la handbal, voi încerca și cu celelalte secții ale clubului. 

Rapid este un brand imens în sportul românesc și anul viitor, la împlinirea a 100 de ani de la înființare, giuleștenii vor sărbători cum se cuvine istoria centenară în alb-vișiniu”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor, Bogdan Vasiliu.

Fost director general la CSM București în 2016, când echipa de handbal a câștigat Liga Campionilor, și apoi managerul secției de handbal, lui Vasiliu nu i s-a mai prelungit contractul la clubul primăriei și din 2018 conduce destinele echipei de handbal Rapid. 

În acest sezon, cu două etape înainte de final, Rapid are un punct peste CSM București în lupta pentru titlu, care se va decide în această săptămână.

Vali Ionescu Caciurec visează la Liga Campionilor

După 45 de ani petrecuți doar la clubul giuleștean, unde a fost atletă, antrenoare, vicepreședinte și în ultimii 11 ani președintele clubului, Vali Ionescu Caciureac e convinsă că Bogdan Vasiliu este o alegere foarte bună pentru Rapid. 

„Bogdan Vasiliu a demonstrat că este un manager foarte bun. Ne-am înțeles foarte bine în cei patru ani în care am colaborat și este important că știe din interior problemele clubului și va continua strategia de dezvoltare a Rapidului”, a declarat actuala directoare pentru Gazetă.

Vali Ionescu Caciureac așteaptă în această săptămână câștigarea titlului la handbal și are o rugăminte la adresa viitorului director general, Bogdan Vasiliu: 

„Îmi doresc să merg cu echipa de handbal la meciurile din Liga Campionilor. Fac orice, pentru a fi alături de fete: pregătire fizică, car sacul cu mingi... A fost visul nostru să jucăm în Liga Campionilor”, s-a destăinuit pentru Gazetă, fosta deținătoare a recordului mondial la săritura în lungime.

5 titluri naționalea câștigat echipa de handbal Rapid

3 cupe europeneare în palmares handbalul rapidist

Citește și alte știri:

Aici trebuie să lucreze Mouratoglou! Ce a mers și ce nu a mers în jocul Simonei Halep la debutul la Roland Garros + Punctul vulnerabil al româncei

Federația Română de Hochei acuză Ministerul Sportului, condus de Eduard Novak: „S-a creat un climat conflictual”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (6)
Vic_5864
Vic_5864  •  30 Mai 2022, 12:53

Bravo omule asa se face performanta, nu cu echipe din primarii care trebuie desfiintate.

ceaiuri
ceaiuri  •  25 Mai 2022, 23:11

banuiesc rezultatele unui club se calculeaza prin numarul de performante obtinute la C.E.,C.M,,J.O. 12 mil de euro e o suma frumoasa

ucluj2011
ucluj2011  •  25 Mai 2022, 19:10

Mult respect Dle. Vasiliu și multe multe succese pe plan Național și European cu CS Rapid!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează