SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO HANDBAL

VIDEO Dinamo e all in în partida cu Kiel: „Nu contează că jucătorii lor câștigă mai mult. Avem și noi un avantaj”

Foto: Dinamo Hanbal
Foto: Dinamo Hanbal

Articol de , - Publicat marti, 21 martie 2023 15:57 / Actualizat marti, 21 martie 2023 19:13

Dinamo București va evolua mâine, de la ora 19:45, împotriva celor de la Kiel, în cadrul play-off-ului pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor. Partida care se va desfășura la Sala Polivalentă este sold-out.

Antrenor Xavi Pascual s-a arătat discret în ceea ce privește modul în care „dulăii” vor aborda partida de mâine, refuzând să aducă în discuție care sunt jucătorii care nu vor evolua.

Ultimele informații cu baschetbalistul bătăuș al celor de la U-BT! Riscă închisoarea!
U BT CLUJ Napoca
Ultimele informații cu baschetbalistul bătăuș al celor de la U-BT! Riscă închisoarea!

Xavi Pascual: „Va fi petrecere, doar dacă câștigăm”

„Am pregătit intens în ultima săptămână partida cu cei de la Kiel. N-aș vrea să divulg ce probleme am la echipă, mâine veți vedea ce jucători vor fi disponibili. Eu cred că cel mai important lucru este încredere în forțele proprii. Cred că avem posibilitate să câștigăm, chiar dacă cei de la Kiel pleacă favoriți. Va fi petrecere mâine, doar dacă învingem!

Nu văd o problemă legată de buget între noi și cei de la Kiel. Chiar dacă un jucător de acolo câștigă poate mai mult, avantajul nostru este că vom evolua mâine acasă. Nu mă interesează dacă sunt oferte pentru mine, ci sunt concentrat 100% pe joc”, a spus Xavi Pascual.

Cu un meci bun acasă avem șanse mari să ne calificăm mai departe. Avem ceva probleme de lot, dar în mare toți suntem pregătiți. Nu e o motivație în plus să jucăm cu PSG în sferturi sau alte echipe mari pentru că am făcut-o și în ultimii ani

Valentin Ghionea, extremă Dinamo

VIDEO Valentin Ghionea despre duelul cu Kiel

Citește și alte știri: 

Mircea Lucescu a primit o ofertă de la Nice, dar e tentat de alt scenariu, care îi schimbă viața!

Dumitru Dragomir, declarație-„bombă” despre afacerea anului: „Gigi Becali a primit o ofertă de 23,5 milioane €. E secret de familie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează