SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Dinamo termină pe locul 1 grupa din Liga Campionilor! Ce s-a întâmplat în Ademar - Elverum și când își află adversara

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 23:04

Dinamo București a terminat grupa D a Ligii Campionilor pe prima poziție. Spaniolii de la Ademar Leon și norvegienii de la Elverum s-au anihliat în ultima partidă, scor 24-24. Pe locul secund a terminat Wisla Plock.

Adversara dinamoviștilor din play-off va fi decisă în partida de duminică, dintre Bjerringbro/Silkeborg și Sporting Lisabona. Cele două se află în luptă directă pentru calificare cu Presov.

Un egal le asigură amândurora accederea în faza următoare. În acel moment, adversara "câinilor" ar fi Sporting. În cazul oricărui alt rezultat, se vor duela cu Presov.

Formatul actual al Ligii Campionilor presupune două niveluri valorice. Echipele de top au fost repartizate în grupele A și B, iar cele din eșalonul al doilea în grupele C și D. Formațiile clasate pe primul loc în A și B merg direct în sferturi de finală, iar cele de pe locurile 2-6 în "optimi". În timp ce primele două formații din grupele C și D sunt nevoite să susțină un baraj pentru optimi de finală. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
slobozia1974
slobozia1974  •  02 Decembrie 2018, 02:42

Incompetentii de la gsp nu pot pune o poza actuala la articol.

zidane92
zidane92  •  02 Decembrie 2018, 00:34

Silkeborg și sporting sunt echipe de nivelul wislei și elverum deci se poate ataca accederea în optimi unde noi meciul 1 din playoff jucam cu locul 2 din grupa A aducă câștigătoarea champions league din 2017 Vardar Skopje ar fi ceva imens că Dinamo să aducă la București o astfel de echipă în faza eliminatorie din champions league nu în grupe!

zidane92
zidane92  •  02 Decembrie 2018, 00:28

La egal silkeborg sporting și victorie Presov se termina silkeborg 15 sporting 15 presov 14 // La victorie silkeborg și Presov se termina silkeborg 16 sporting 14 presov14, sporting are directele cu Presov // daca bate Presov și sporting atunci va fi 1 sporting 16 2 Presov 14 3 silkeborg 14 Presov are directele cu silkeborg deci concluzia e că matematica e foarte tare uneori, sporting e singura calificată 100 la sută din grupa chiar daca e pe 2 înainte de ultimă etapă:)))) în schimb lideră silkeborg nu e calificata poate cădea pe 3

Vezi toate comentariile (3)
Comentează