SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL FEMININ

Dorința care s-a frânt! Cristina Neagu nu-și va putea îndeplini visul pe care l-a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru Gazeta Sporturilor

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 19:27

Înainte de a pleca spre Franța, Cristina Neagu a spus într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor că visul ei este să joace din nou în sala Paris Bercy, care acum se numește AccorHotels Arena, locul unde a debutat cu echipa națională la un turneu final. Se întâmpla la Campionatul Mondial din 2007 (foto).

"Nu pot să uit niciodată meciul din sferturile de finală, împotriva Franței. Crede-mă că-mi doresc enorm de mult să ajungem la Paris, să jucăm în acea sală care este una dintre preferatele mele.

A fost primul meu turneu final, turneul care a început să mă facă un pic de handbalistă. Îmi doresc să fac un turneu bun şi acum și să ajungem să jucăm din nou la Paris Bercy", spunea interul stânga atunci.

Cristina Neagu, cea mai valoroasă handbalistă a lumii, a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în înfrângerea cu Ungaria de miercuri și va sta departe de teren minimum șase luni. 

Vezi și: Trefilov dinamitează vestiarul înaintea duelului cu România: "Nu pot să îmi felicit elevele! Perspectiva nu e îmbucurătoare"

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează