SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Esbjerg-CSM București. Adi Vasile are soluția pentru victorie: „Așa batem în Danemarca!”

Adi Vasile discută cu Elizabeth Omoregie FOTO CSM București
Adi Vasile discută cu Elizabeth Omoregie FOTO CSM București

Articol de - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 14:36 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 16:34

CSM București pleacă vineri seara spre Danemarca. „Tigroaicele” au câștigat precedentele două dispute cu nordicele în deplasare și conduc cu 3-1 la „directe”

  • Esbjerg - CSM București se joacă duminică, de la ora 15:00, liveSCORE pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și Digi Sport.

CSM București a ales să plece încă de vineri seara spre Esbjerg pentru a avea o zi întreagă la dispoziție ca să se refacă după drum. Alexandrina Barbosa nu a făcut deplasarea cu echipa. Antrenorul Adrian Vasile consideră că echipa sa se poate impune în Danemarca dacă își va păstra nivelul apărării la cote înalte, la fel ca în meciul cu Metz. "Linia identității echipei noastre poate fi defensiva. Nu-mi aduc aminte ca o formație să fi făcut un rezultat notabil fără o apărare bună", a declarat antrenorul CSM-ului.

Esbjerg-CSM București. Adi Vasile are soluția pentru victorie: „Așa batem în Danemarca!”
”Tigroaicele” au aruncările pregătite pentru Esbjerg FOTO CSM București

Lipsește X Factor

Esbjerg e o echipă foarte bună, care joacă într-un sistem foarte bine pus la punct. "Ele nu se abat niciun moment de la sistemul lor de joc, fie că au succes sau nu pe teren. Cred în șansa lor până la capăt și ceea ce au pregătit maximizează pe teren", subliniază Adi Vasile. Esbjerg a pierdut-o la începutul campionatului pe Estavana Polman, inima echipei, care va lipsi de pe teren aproape tot sezonul. "Au suplinit foarte bine absența ei. Nu se cunoaște. Dar la un parcurs lung, lipsa Estavanei, care era un X Factor al echipei, o jucătoare care putea face diferența, se va resimți", a subliniat tehnicianul "tigroaicelor".

Interi puternici, extreme de viteză

Esbjerg are câteva jucătoare exponențiale în primul 7. "Nu încep niciodată fără extrema stânga Sanna Solberg, fără Marit Frafjord pe pivot, o jucătoare de bază și în apărare. Acum centrul Sonya Frey a devenit indispensabil. Apoi au niște interi de forță, care aruncă din toate pozițiile, Mette Tranborg și Kristine Breistol. Repet, noi nu putem câștiga decât printr-un sistem defensiv bine pus la punct", a încheiat Adi Vasile.

3-1 pentru CSM

Meciul de duminică va fi al cincilea între cele două echipe. Până acum, CSM s-a impus de trei ori din cele patru întâlniri, de fiecare dată în deplasare! Sezonul trecut, CSM a câștigat în Danemarca cu 24-22, pentru ca la București să câștige danezele, 25-21. În sezonul 2017, bucureștencele au câștigat ambele dispute, 25-20 la Esbjerg și 33-25 în București.

Patru echipe cu punctaj maxim după primul turneu de la Sf. Gheorghe!

Două absențe la CSM București pentru meciul cu Esbjerg!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează