SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

VIDEO Kim Rasmussen trage un semnal de alarmă înainte de debutul Rapidului în Supercupa României: „Nu e în regulă! Stricăm tot ce am făcut bine”

FOTO: Kim Rasmussen/ Cristi Preda
FOTO: Kim Rasmussen/ Cristi Preda

Articol de , - Publicat joi, 24 august 2023 14:39 / Actualizat joi, 24 august 2023 15:44

Kim Rasmussen, antrenorul celor de la Rapid, a prefațat partidele pe care echipa sa le va juca în acest week-end la Pitești pentru Supercupa României, acolo unde giuleștencele se află într-un Final Four alături de Dunărea Brăila, CSM București și Târgu Jiu. 

Sezonul 2023-2024 al handbalului feminin românesc începe în acest weekend, când la Pitești este programată Supercupa României. Se va juca în sistem Final Four, semifinalele fiind programate sâmbătă, iar finalele duminică. 

Rapid va evolua împotriva celor de la Dunărea Brăila, iar CSM București va da piept cu Târgu Jiu. Despre acest trofeu a vorbit Kim Rasmussen, antrenorul echipei din Giulești, care este încrezător că echipa sa poate triumfa. 

VIDEO Kim Rasmussen: „Oricine își dorește să pună mâna pe Supercupă”

„Suntem pregătiți pentru weekend, mergem să ne încheiem pregătirea. Am avut o săptămână bună, mergem acolo să câștigăm. Cunoaștem adversarul, abia am jucat împotriva lor, dar acum va fi un meci diferit. Suntem pregătiți, abia așteptăm să jucăm cu un trofeu pe masă, nu doar amicale. Acum va fi mult mai intens.

Este vorba de Supercupă, oricine își dorește să pună mâna pe acest trofeu. Va fi un adevărat spectacol, cred că multă lume așteaptă să vadă un meci de handbal. Să joci două partide în două zile este obositor pentru oricine, mai ales înaintea startului de sezon. 

Kim Rasmussen: „Jucăm foarte bine până la un moment dat, apoi cedăm”

Ulterior, tehnicianul a vorbit și despre problemele pe care echipa le are și pe care vrea să le corecteze în startul acestui sezon.

„Ca antrenor danez sunt mulțumit de pregătire, am învățat multe despre jocul nostru, unde trebuie făcute îmbunătățiri. Am întâlnit echipe de top în amicale care ne-au arătat vulnerabilitățile, sunt mulțumit că știm ce nu merge. Avem timp să lucrăm la ele. Ce mă nemulțumește este lipsa de constanță în joc. 

Jucăm foarte bine până la un moment dat, apoi cedăm. Nu e în regulă. Jucăm bine 40-45 de minute după care stricăm tot ce am făcut bine. Dar lucrăm la acest aspect. Sunt mulțumit de nivelul echipei momentan, doar că trebuie să mai lucrăm la asta”, a declarat Kim Rasmussen înaintea partidelor din Supercupă.

VIDEO Diana Ciucă, înainte de Supercupa României: „Suntem pregătite, abia așteptăm”

Citește și alte știri din handbal: 

Dinamo e supercampioana României! Victorie la limită în fața rivalei CSM Constanța și un nou trofeu în vitrina „dulăilor”
SUPERCUPA
Dinamo e supercampioana României! Victorie la limită în fața rivalei CSM Constanța și un nou trofeu în vitrina „dulăilor”
Semnal de alarmă tras de Mariana Târcă: „Aruncăm banii pe prea multe jucătoare străine, iar româncele freacă banca!”
INTERVIU
Semnal de alarmă tras de Mariana Târcă: „Aruncăm banii pe prea multe jucătoare străine, iar româncele freacă banca!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  24 August 2023, 15:55

am intrat de curiozitate sa vad cine i KR...antrenor de handbal ...neinteresant ...cu jiji n aveti ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează