SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID- CSM BUCUREȘTI

VIDEO Cum a răspuns CS Rapid după anunțul că nu va avea galerie la meciul cu CSM București: „Probabil asta i-a îndepărtat”

CS Rapid a câștigat cu Măgura Cisnădie, scor 36-26, la debutul antrenorului Kim Rasmussen/ foto: Facebook @Handbal Rapid
CS Rapid a câștigat cu Măgura Cisnădie, scor 36-26, la debutul antrenorului Kim Rasmussen/ foto: Facebook @Handbal Rapid

Articol de , - Publicat marti, 12 septembrie 2023 17:30 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 19:18

Rapid speră să producă surpriza cu CSM București, miercuri, de la 17:30, fără sprijinul fanilor. Galeria giuleșteană a anunțat că nu se va prezenta la meci, dar clubul speră să-i întoarcă pe fani printr-o surpriză cu campioana en titre.

Înaintea partidei, Eliza Buceschi și Kim Rasmussen au declarat că vor pleca cu un minus fără încurajările fanilor.

Cum a „stins” Dinamo litigiul în care era amenințată cu falimentul
DINAMO
Cum a „stins” Dinamo litigiul în care era amenințată cu falimentul

VIDEO. Eliza Buceschi: „Probabil din cauza înfrângerilor fanii nu mai vin”

„CSM a început sezonul extrem de bine, lucru pe care nu-l putem spune despre noi. Am pierdut în fața lor în Supercupă, dar și în prima etapă. 

Noi contăm foarte mult pe aportul suporterilor atât acasă, cât și în deplasare. Îi înțelegem dacă au decis să nu vină. Vom încerca să ne facem datoria și să-i facem să revină aproape de noi. Nu știu de ce s-au supărat.

Probabil din cauza înfrângerilor pe care le-am avut în ultima perioadă. Sperăm să le oferim un motiv de bucurie cu CSM București și să vină alături de noi în Liga Campionilor la Polivalentă”, a spus Eliza Buceschi.

Mereu ne dorim să avem suporterii aproape, dar trebuie să ne facem treaba, cu sau fără ei. E clar că ne vor lipsi, dar ne concentrăm doar pe joc. În acest moment, cred că avem o echipă care a evoluat mult. Suntem pregătiți și credem în șansa noastră.

- Kim Rasmussen, antrenor Rapid

Peluza Nord Rapid protestează

Peluza Nord a publicat un comunicat prin care anunța că galeria nu va merge la meciul din Sala Polivalentă. Motivul? Suporterii sunt nemulțumiți de numărul de bilete primite.

Derby-ul Ligii Florilor, de miercuri, se va desfășura fără prezența galeriei Rapidului, întrucât numărul de bilete alocat suporterilor rapidiști este mult prea mic, iar conducerea gazdelor va încerca restricționarea accesului fanilor giuleșteni în sală. De când Rapidul a revenit în prim-planul handbalului românesc, ne confruntăm cu o rivală închipuită, care la fiecare duel direct apelează la tertipuri securiste prin care îngrădește dreptul rapidiștilor de a-și susține echipa.

Adversara de miercuri reprezintă doar un club toxic pentru sportul românesc, care de mulți ani toacă banii publici fără realizări notabile în handbalul european, unde ar trebui să se observe investițiile. Ne asumăm decizia și nu vom lua parte la un nou circ regizat de conducerea gazdelor, cu bilete puține acordate rapidiștilor, acces restrictiv doar pentru fanii Rapidului, aplaudaci csm-iști plătiți de PMB , vuvuzele și boxe cu volumul ridicat până la refuz. Suntem alături de fetele noastre și suntem convinși că vor lupta din răsputeri pentru a învinge caricatura handbalului românesc! Hai Rapid! 

- Comunicat Peluza Nord Rapid

Citește și alte știri:

Gafă incredibilă în preliminariile Euro 2024! Au renunțat la 4 titulari convinși că sunt suspendați. Dar nu erau! » „Ridicolul șef al unei federații de comedie. Demisia!”

Verdict dur în Superliga: „Șumudică și-a închis toate șansele de a mai fi antrenor în România”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează