SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Record de goluri reușite de Dinamo în „Liga Zimbrilor”: „Adversarul merită respectul nostru!”

FOTO: Facebook @csdinamohandbal
FOTO: Facebook @csdinamohandbal

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 19:18 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 19:18

CS Dinamo a învins-o pe CSU din Suceava, scor 55-29, în runda cu numărul 5 a primei ligi de handbal masculin. 

Dinamo și-a construit o echipă stelară pentru a ataca primăvara europeană în Liga Campionilor. Formația pregătită de Xavi Pascual nu a fost primită la „masa bogaților”, retrogradată în EHF European League, iar acum se răzbună pe adversarele din competiția internă. 

Dinamo, victorie-record în „Liga Zimbrilor”

Astăzi, Dinamo a avut o prestație ofensivă fără precedent. A marcat 55 de goluri împotriva celor de la CSU din Suceava, record al ultimele două decenii din „Liga Zimbrilor”. 

Golurile lui Dinamo au fost marcate de: Akimenko (11), Negru (8), Stanciuc (7), Cindric (5), Racoțea (5), Buguleț (4), Ali Zein (3), Cenic (3), Dedu (2), Kukic (2), Rosta (2), Humet (1), Alex Pascual (1), Cupara (1).

Multă poftă de joc și disponibilitate la efort în tabăra noastră, în fața unui adversar care merită respectul nostru. A fost ca un antrenament jucat la intensitate maximă, fără să ridicăm piciorul de pe accelerație. Cupara a înscris din nou, iar Akimenko a fost din nou principalul marcator. Meci bun și pentru centrul Daniel Stanciuc, în fața fostei sale echipe
- Mesajul postat de CS Dinamo

„Dulăii” au victorii pe linie în campionat, 5 din 5. Urmează alte 3 dueluri în campionat, cu SCM Timișoara, CSA Steaua și Buzău, înaintea debutului european, acasă, cu Izvidac, pe 17 octombrie, de la ora 21:45.

Citește și alte știri din sportul românesc: 

CSM și Rapid nu sunt cotate favorite în etapa a treia din Liga Campionilor în meciurile cu Gyor și Ikast » Ambele au nevoie de victorie în duelurile din Sala Polivalentă

Ana Bogdan s-a calificat în finală la Parma

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează