SPORTURI  »  HANDBAL  »  STEAUA

Revenire la ”Militari”: Stângă chemat să scoată Steaua din criză!

Vasile Stângă a calificat
Vasile Stângă a calificat "naționala" la ultimul turneu final: Mondialul din 2011

Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2017 00:00

Tehnicianul a adus Stelei ultimul rezultat notabil în Europa, câștigând Challenge Cup în 2006.

Vasile Stângă, fostul mare tunar al "naționalei", revine la Steaua , echipa pentru care a jucat, după o pauză de exact 10 ani!

La 60 de ani, cel mai bun marcator din istoria naționalei României are drept obiectiv să construiască la Steaua o echipă competitivă, dar și să-i scoată  pe "roș-albaştri" din impasul în care se află.

"Militarii" nu au câștigat niciun meci în 2017, având patru înfrângeri consecutive, trei în campionat și una în Cupa României. Steliștii, deși erau creditați cu șanse la un loc de cupă europeană, sunt acum pe locul 9, în afara play-off-ului.

Stângă va ocupa funcția de manager general, având mână liberă să ia orice decizie. El va face echipă în staff-ul administrativ cu Nicolae Munteanu şi Mihai Marinescu, și ei foste glorii ale Stelei, iar antrenor va rămâne Ovidiu Mihăilă.

Deși s-a spus despre antrenorul "naționalei" de tineret că a "pierdut" vestiarul, Stângă i-a dat în continuare credibilitate, anunțând că-l susține necondiționat.

Ultima oară, Vasile Stângă a fost șeful secției de handbal masculin la CSM București, echipă cu care a câștigat Cupa României sezonul trecut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
khal_37
khal_37  •  25 Februarie 2017, 11:26

csa steaua trebuie sa se desființeze. Nicăieri în lumea civilizata armata unei tari nu are 28 de secții de sport susținute din bani publici. Sute de ofițeri și subofițeri plătiți sa nu facă nimic. Mii de sportivi ,,angajati" la armată pentru Gloria ei. 300000 de euro aruncați din sudoarea romanilor pe geam. Personaje grotesti și hilare precum contopistul talpan în lumina refrectoarelor erihat în ,,juristul armatei" taie și spânzură în domeniul privat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează