SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ DE HANDBAL MASCULIN

Revenire senzațională pentru Dinamo în campionat » "Câinii" au fost conduși cu 7 goluri, dar au învins-o uluitor pe CSM București!

Sajad Esteki a marcat de 7 ori în meciul cu CSM București // FOTO: Cristi Preda
Sajad Esteki a marcat de 7 ori în meciul cu CSM București // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2018 20:51

Conduși la pauză cu 16-9, pe teren propriu, "câinii" și-au adus aminte de handbalul jucat nu cu multă vreme în urmă. Și au învins cu 26-25 pe CSM București.

Meci cu adevărat nebun în Sala " Dinamo", în reeditarea finalei campionatului masculin din ultimele două sezoane: Dinamo-CSM București.

Cu un sezon foarte slab, "alb-roșiii" au ținut să nu contrazică acest lucru în prima repriză. "Tigrii" s-au distrat cu "câinii" și la pauză aveau un avans de 7 goluri: 16-9.  Mate Sunjici, portarul CSM-ului, a fost eroul primelor 30 de minute, exasperându-i pe jucătorii gazdelor cu paradele sale.

În partea a doua însă, lucrurile s-au schimbat pe teren cu 180 de grade. Bucureștenii s-au și văzut învingători, dar au avut o mare surpriză. Trioul iranian al lui Dinamo, Sajad Esteki - Saeid Heidarirad - Alireza Mousavi, a dat tonul revenirii. CSM nu a marcat în primele 17 minute decât un gol, iar Dinamo a întors uluitor scorul.

Fanii alb-roșilor se frecau la ochi, după parțialul reprizei secunde, 9-1! Elevii lui Vlad caba nu au mai condus din acel moment niciodată, reușind de fiecare dată să egaleze. Asta până în ultimele două minute când Dinamo s-a resprins la 25-23 și apoi la 26-24. Ultimul gol, al lui Onyejekwe, a fost doar de palmares, Dinamo reușind cea mai spectaculoasă victorie a sezonului.

Sajad Esteki a marcat de 7 ori, iar Heidarirad a avut 10 intervenții în repriza a doua.
Dinamo e echipa contrastelor. Acum două etape, în meciul cu HC Dobrogea Sud Constanța, tot la București, după 21-11 în minutul 32, la final oaspeții au reușit să plece cu un egal, 29-29!

Campionii sunt abia pe locul 5, după 20 de etape, în timp ce CSM a rămas pe locul 3, cu 40 de puncte. La trei distanță de liderul Steaua, care s-ar putea desprinde însă dacă va învinge în această etapă pe Minaur Baia Mare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
fangigi
fangigi  •  24 Februarie 2018, 09:59

Am auzit ca steaua joaca la tara meciurile de acasa!:)))

ana_moura
ana_moura  •  24 Februarie 2018, 09:12

Yuri Firsov de ce esti *** !!? Poate fura cineva mai mult ca steaua la handbal !??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ana_moura
ana_moura  •  24 Februarie 2018, 09:10

O sa vedeti arbitraje scandaloase la meciurile stelei, UNDE SE TRAGE PE FAȚĂ cu echipa armatei, una de altfel, foarte slabă, dar culmea, cocoțată fraudulos de federație pe locul 1 ! !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează