SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SERBIA

Cine transmite la TV România - Serbia, primul test major pentru „tricolore” la Campionatul Mondial de hanbdal feminin

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 17:51 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 17:54

România - Serbia, meci din etapa #2 din grupele Campionatului Mondial de handbal feminin, are loc azi, de la ora 19:00, și va fi transmis în direct pe Prima Sport 2 și Digi Sport 2.

  • Naționala feminină a debutat cu o victorie la CM în fața reprezentativei statului Chile 44-19

România se află în fața unui test important la Campionatul Mondial, o întâlnește pe Serbia, echipă care a ținut-o în șah până în minutul 54 pe Danemarca în primul lor meci.

Repartizată în grupa E la Campionatul Mondial din Danemarca, Norvegia și Suedia, echipa națională a României și-a respectat statutul de favorită în primul meci, învingând selecționata din Chile la 25 de goluri, scor 44-19. Meciul a fost transmis de Prima Sport 2 și Digi Sport 2 . Cele două posturi au achiziționat drepturile TV și transmit meciurile concomitent.

Florentin Pera s-a decis! » Neagu, Lixăndroiu și Balog în afara lotului pentru meciul cu Serbia
CAMPIONATUL MONDIAL
Florentin Pera s-a decis! » Neagu, Lixăndroiu și Balog în afara lotului pentru meciul cu Serbia

Primul test major pentru România la Campionatul Mondial de hanbdal feminin

Chiar dacă România este favorită la casele de pariuri în meciul cu Serbia, cu o cotă ce variază între 1.35 și 1.40, iar adversarele sunt cotate cu 3.75-4.10, pentru o eventuală victorie, ex-iugoslavele au demonstrat cu Danemarca, vineri, că își pot depăși condiția. Handbalistele antrenate de slovenul Uros Bregar au fost extrem de pragmatice și eficiente, reușind mai bine de 50 de minute să conducă pe tabelă.

Cu doi interi preciși, Janușevic și Jovovic, cu Radoslavjevic în extrema stângă foarte eficace și cu cele 10 parade ale portăriței Colic, Serbia a trecut pe lângă o mare surpriză în fața vicecampioanei europene, care uneori a fost ajutată și de arbitri.

Deși Danemarca a învins Serbia cu 25-21, au fost deseori momente în partidă când nordicele parcă nu știau de unde să le "apuce" pe sârboaice, deoarece în preliminariile pentru turneul mondial, Serbia a jucat în alt sistem și a făcut și multe modificări în lot. Fără Liscevic, Stoijlikovic, Radojevic, Lavko și portarii Rișovic și Graovac, care au jucat în preliminarii, Serbia a demonstrat că are un potențial imens și poate produce surprize la acest Mondial.

  • Un prim „7" posibil pentru România: Ciucă, Dincă, Bazaliu, Buceschi, Bucur, Seraficeanu, Pintea

Citește și:

Încă un membru în delegația României pentru Paris 2024 » Maratonista Joan Chelimo Melly a îndeplinit standardul olimpic

Interdicție ciudată pentru români la Campionatul Mondial de handbal » Fanii „tricolori” le-au cerut explicații danezilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
razvyyc
razvyyc  •  03 Decembrie 2023, 18:55

Tribune pline la un meci decisiv pentru o eventuală clasare in top 8. Asta apropo de ce ziceau unii pe aici.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează