SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA ZIMBRILOR

Steaua, umilită de Dinamo la handbal » Cea mai mare diferență din istoria derby-ului

FOTO: Facebook @csdinamohandbal
FOTO: Facebook @csdinamohandbal

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2024 17:16 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 17:16

Dinamo a învins-o pe Steaua, scor 42-26, în runda cu numărul 26 din prima ligă de handbal masculin a României. Este cea mai mare diferență din istoria derby-urilor.

Dinamo defilează în competiția internă. Formația pregătită de Xavi Pascual a ajuns la 20 de victorii din tot atâtea partide disputate, iar al 8-lea titlu consecutiv este o formalitate.

Trădarea vine de la București?!
EDITORIAL
Trădarea vine de la București?!

Dinamo, victorie zdrobitoare în fața rivalei Steaua

Astăzi, în sala din Chiajna, „dulăii” au obținut cea mai clară victorie din istoria derby-ului handbalului românesc.

Steaua s-a prezentat fără mai mulți oameni de bază. Ciprian Șandru, Krsto Milosevic, Octavian Bizău și Gabriel Burlacu sunt accidentați. Chiar și în aceste condiții, diferența a fost mult prea mare.

„Militarii” au fost inexistenți în prima repriză, una pierdută cu 9 la 22. Marșul triumfal al campioanei a continuat și după reluare. S-a încheiat 42-26, un triumf istoric pentru Dinamo.

Urmează meciuri europene pentru Steaua și Dinamo

Gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare are victorii pe linie în campionat, un avans de 14 puncte față de urmăritoarea CSM Constanța. Se poate concentra pe „dubla” din optimile de finală ale European League. Pe 26 martie are loc turul cu Bjerringbro/Silkeborg. Manșa decisivă se joacă în Danemarca, pe 2 aprilie.

Steaua este prima deasupra liniei retrogradării, cu 18 puncte. Și pentru „militari” urmează un duel important în „sferturile” European Cup, contra islandezilor de la Valur. Turul e pe 24 martie, returul 6 zile mai târziu.

Clasamentul actualizat din „Liga Zimbrilor”:

Steaua, umilită de Dinamo la handbal » Cea mai mare diferență din istoria derby-ului
FOTO. FRH.ro

VIDEO. Xavier Pascual, mesaj superb pentru Cristina Neagu: „E comparabilă cu Karabatic! Ea reprezintă România”

Citește și alte știri din handbal:

E oficial: România găzduiește Campionatul European de handbal feminin
CAMPIONAT EUROPEAN
E oficial: România găzduiește Campionatul European de handbal feminin
Nicușor Negru nu s-a retras de la echipa națională!
ECHIPA NAȚIONALĂ
Nicușor Negru nu s-a retras de la echipa națională!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
concret
concret  •  15 Martie 2024, 23:30
Postat de Blacknoirbeard pe 15 Martie 2024, 22:47

uite ca sunt 7,5 puncte avans dupa prima etapa din playoff si Steaua din liga 1 este campiona. umilinta este suferita de vitan barzesti,4-0 cu sibiu ati luat in tur.

Ai asteptat o saptamana ca sa imi dai reply-ul asta. Ahahaha. Ai aparut, ai iesit de sub patul lui tactu? :))) Ba tu nu intelegi ca nu conteaza clasamentul, cata vreme e Ciolacu premier e clar ca jocurile sunt facute pt echipa ***, *** fecesebista din berceni. Hai sa vezi ce ma rad cand o sa vad cum aia de la Sepsi se plimba pe teren, ca asta e rolul lor in play-off, sa va doneze punctele si sa ii incurce pe Rapid & CFR. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Blacknoirbeard
Blacknoirbeard  •  15 Martie 2024, 22:47
Postat de concret pe 09 Martie 2024, 22:18

ran-dumb, tu imi spui mie de umilinta, in seara cand mizeria berceni-popesti e desfiintata de Rapid, 4-0? Umilinta e in ADN-ul vostru ba ***! Fara omenii si arbitrii, ati fi in play-out, pe loc de baraj cel mult!

uite ca sunt 7,5 puncte avans dupa prima etapa din playoff si Steaua din liga 1 este campiona. umilinta este suferita de vitan barzesti,4-0 cu sibiu ati luat in tur.

alexh
alexh  •  10 Martie 2024, 23:26
Postat de concret pe 10 Martie 2024, 18:47

Daca as avea in jur de 50 de ani si nu as stii lucruri elementare, gen la ce perioada faci referire cand spui anii '80... as tace din gura. Dar pr nu e pr destul, daca nu e si fudul. Atat am avut de zis.

Păi cine a zis că ai 50 de ani ? Ai mai mult! Acum 80-90-100 de ani, școala nu era obligatorie. Cu conjugarea verbelor stai prost. Verbul "a tăcea"(a tace este incorect) la condițional optativ prezent, persoana 1 singular, ia forma "aș tăcea". Tu de unde să știi? Școala ai fentat-o, fudul ești! Sau te-a fentat ea pe tine? Ce-i drept, cu mult timp înainte, cei care-și trimiteau copiii la școală erau burghezii. Și tu cum nu erai fiu de burghez... Steluțe îți dă GSP la greu. A, sunt răi moderatorii? Am observat și eu! Dar ceilalți participanți la forum, ce au tine? Și ei sunt răi! Dovadă, articolul ăsta! Of, tu, bunătatea întruchipată! "Am masterand, îți spune ceva? "... aș tace din gura.", zici tu. Pe lângă faptul că nu știi să folosești forma corectă a unor verbe, folosirea formelor pleonastice la tine e normalitate. Adică "să taci din gură". Bine greșelile de exprimare la tine sunt o normalitate. Dovada:"...si nu as știi lucruri elementare...". Ai nevoie de ajutor, cere-l!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează