SPORTURI  »  HANDBAL  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Ștefan Birtalan invitat miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO, la „Prietenii lui Ovidiu”!

Ştefan Birtalan
Ştefan Birtalan

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2020 16:13 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 20:21

Ștefan Birtalan, unul dintre cei mai mari jucători de handbal din România, a acceptat invitația de participa la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu". 

A cucerit două titluri mondiale în 1970, la Paris, și în 1974, la Berlin. La CM 1974 a fost golgheterul competiției, cu 43 de goluri marcate. La Jocurile Olimpice de la Munchen, din 1972, a cucerit medalia de bronz, la JO 1976, de la Montreal, medalia de argint și a fost golgheterul competitiei, iar în 1980 a venit acasă tot cu o medalie de bronz. 

Cu o carieră impresionantă în sportul românesc, Ștefan "Bibi" Birlatan își spune povestea, miercuri seară la "Prietenii lui Ovidiu".

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de Youtube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei. 

Cristian Gațu, dezvăluire colosală la 31 de ani de la Revoluție: „Am căutat sacii cu cadavrele soților Ceaușescu! I-au aruncat în Ghencea, din elicopter!”

CITEȘTE ȘI:

Gabi Enache, executat silit! Obligat să-i achite o sumă URIAȘĂ fostei soții » Ce riscă rezerva de lux de la FCSB

EXCLUSIV Primul antrenor de culoare din fotbalul românesc, tranșant în scandalul „Colțescu”: „De asta s-a ofensat Webo. UEFA va pedepsi doar pentru a da un exemplu”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează