SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

FOTO Surpriza sezonului în handbalul românesc: Dinamo, eliminată în „sferturile” Cupei României » Gestul lui Xavi Pascual din final

FOTO: Facebook @csmconstantahandbal +12   FOTO
FOTO: Facebook @csmconstantahandbal

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 19:26 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 19:31

CSM Constanța a învins-o pe Dinamo, scor 34-32, în sferturile de finală din Cupa României la handbal masculin. A fost primul eșec intern suferit de trupa lui Xavi Pascual în actuala stagiune.

Suporterii constănțeni ar trebui să regrete că n-au umplut Sala Sporturilor „Simona Amânar”. Puțin peste 1.000 de spectatori au asistat la meciul perfect făcut de elevii lui George Buricea.

Mailul misterios primit de GSP în „scandalul cu Filip”: 4 pariuri câștigătoare mizate pe „galbene” la meciul anchetat al lui Dinamo
ANCHETĂ PARIURI SUSPECTE
Mailul misterios primit de GSP în „scandalul cu Filip”: 4 pariuri câștigătoare mizate pe „galbene” la meciul anchetat al lui Dinamo

Dinamo, eliminată de CSM Constanța din Cupa României 

Dinamo, campioană cu victorii pe linie, a început mai bine partida. A condus și cu 4 goluri în prima parte, apoi s-a prăbușit. Defensiva dobrogenilor a funcționat perfect, linia de 9 metri a lovit din toate unghiurile, iar CSM a obținut o calificare senzațională.

Ultimele minute au fost pline de nervi. Negru și Ghionea, extremele lui Dinamo, au primit eliminări de două minute pentru două aruncări consecutive în fața portarului Dan Vasile. Goalkeeperul gazdelor a reușit inclusiv să înscrie, din poartă în poartă, și a liniștit finalul.

Tabela s-a oprit la 34-42, iar Constanța răzbună eșecul din campionat, 29-33. Atunci s-a lăsat cu scandal și cu acuzații la adresa arbitrajului. Acum, Xavi Pascual a recunoscut cu mult fair-play superioritatea adversarilor: s-a dus imediat și i-a îmbrățișat pe cei din staff-ul adversarilor.

Surpriza sezonului în handbalul românesc: Dinamo, eliminată în „sferturile” Cupei României » Gestul lui Xavi Pascual din final
Xavi Pascual îi îmbrățișează pe constănțeni / FOTO: Captură TV @Pro Arena

Rezultatele „sferturilor” Cupei României la handbal masculin:

  • Minaur Baia Mare - HC Buzău 37-27 
  • CS Universitatea Craiova - CSU Suceava 27-44 
  • CSM Constanța - Dinamo 34-32 
  • Potaissa Turda - CSM București (Joi, ora 17:30)

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Începe finala cu Sepsi mare favorită! » Constanța se bate pentru titlu la doar un an de la înființare

Echipa masculină a României s-a clasat pe locul 11 la Campionatele Europene și s-a calificat la Mondiale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
parintele.gurgui
parintele.gurgui  •  14 Aprilie 2023, 16:29

Aceleasi duritati incredibile ale constantenilor, nesanctionate de arbitri! Pe final Dinamo a jucat numai cu om in minus, Contsnta numai asa poate bate pe Dinamo!! Cu faulturi incredibile si cu arbitri! Constanta e o rusine , sincer, pentru faptul ca accepta sa castige in acest mod! Dinamo are o clasa peste Contsnta oricand! Arbitri manjiti distrug si acest sport. O rusine!

paolo15
paolo15  •  13 Aprilie 2023, 05:19

Cine, dulaii?

creeperno807
creeperno807  •  12 Aprilie 2023, 22:43

Nu poti sa castigi la nesfarsit! Felicitari dulailor pentru titlu si perfomanta inegalabila din Champions League!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează