SPORTURI  »  HANDBAL  »  CS DINAMO

VIDEO Eliminați din Liga Campionilor, cei de la CS Dinamo le țin pumnii echipelor feminine pentru Final Four: „Va fi mai greu pentru Rapid”

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 17:30 / Actualizat joi, 30 martie 2023 19:46

CS Dinamo a ieșit cu capul sus din Liga Campionilor după succesul cu Kiel, iar acum „dulăii” le țin pumnii fetelor de la Rapid și CSM București pentru partidele cu Vipers și Esbjerg.

Extrema dreaptă Valentin Ghionea și antrenorul Xavi Pascual au felicitat cele două echipe feminine pentru performanța realizată și merg pe mâna lor pentru accederea în Final Four.

„Profu' de Sport”, în finala europeană pentru titlul de „Cel mai bun podcast”
PODCAST
„Profu' de Sport”, în finala europeană pentru titlul de „Cel mai bun podcast”

Valentin Ghionea: „Va fi mai dificil pentru Rapid”

„În sferturi merg pe mâna celor de la Rapid și CSM București. Am încredere și cred că vor reuși să treacă pentru că sunt formații de Final Four. Va fi mai dificil pentru Rapid pentru că va juca în fața unor echipe foarte bune, dar la ce atmosferă este acolo au șanse mari să treacă Vipers”, a spus Valentin Ghionea.

Xavi Pascual: „CSM București și Rapid au realizat ceva incredibil”

„Vom vedea ce se va întâmpla, dar ceea ce au realizat CSM și Rapid este ceva incredibil pentru handbalul din România. Sunt două echipe la un pas de Final Four și asta e important pentru România”, a spus Xavi Pascual.

Tehnicianul „dulăilor” a venit și cu primele concluzii după eliminarea din Liga Campionilor și a recunoscut superioritatea adversarului. Totodată, Xavier Pascual, a mai mărturisit că nu se gândește la vreo petrecere în cazul în care Dinamo va câștiga matematic titlul, după meciul din următoarea etapă, cu CSM Vaslui.

„În primul meci de la București nu am jucat așa cum ar fi trebuit, dar ieri am meritat victoria. Nu a fost vorba de o revanșă pentru că majoritatea cluburilor au viață grea acolo. Nu știu ce vom face la finalul partidei cu Vaslui dacă vom câștiga. Petrecerea este în mâna clubului, dar cu o victorie recompensa va fi mare pentru tot ceea ce am realizat în acest sezon”, a mai precizat Xavi Pascual.

Citește și alte știri:

Imagini cu primul antrenament al lui Charalambous la FCSB » Ce s-a schimbat în comportamentul lui MM Stoica

„Ziar bun pentru învelit pește și atât” » La 6 ani distanță, Christoph Daum a fost întrebat despre celebra ironie la adresa GSP: „V-am provocat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează