SPORTURI  »  HOCHEI  »  AREST

VIDEO Poliția britanică a arestat un bărbat după moartea hocheistului american Adam Johnson

Adam Johnson // sursă foto: Twitter
Adam Johnson // sursă foto: Twitter

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 19:08 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 20:11

Poliția britanică a arestat astăzi un bărbat pentru omor din imprudență, în legătură cu decesul hocheistului american Adam Johnson, care a murit la 29 de ani după ce un adversar l-a accidentat mortal pe gheață, în timpul meciului Nottingham Panthers - Sheffield Steelers.

Pe 28 octombrie, canadianul Matt Petgrave, legitimat la Sheffield Steelers, l-a accidentat mortal pe americanul Adam Johnson, căruia i-a tăiat gâtul cu lama patinei, după o intrare cu piciorul ridicat.

Incidentul înfiorător s-a petrecut în repriza a doua. Johnson, care sângera din abundență, a fost transportat de urgență la spital, dar s-a stins din viață în ciuda eforturilor medicilor.

Poliția britanică a arestat un bărbat după moartea hocheistului american Adam Johnson

Astăzi, poliția din comitatul englez South Yorkshire a transmis că a arestat un bărbat suspectat de omor din imprudență, fără a-i dezvălui identitatea.

El va rămâne în custodia poliției pentru moment. Pe 28 octombrie, Adam, în vârstă de 29 de ani, a fost grav rănit în timpul unui meci dintre Nottingham Panthers și Sheffield Steelers, apoi a fost declarat decedat în spital. O examinare post-mortem a confirmat că a murit din cauza unei răni mortale la gât”, se arată în comunicatul citat de Daily Mail.

Matt Petgrave, agresorul, a fost aplaudat la scenă deschisă

Duminică, la meciul dintre Sheffield Steelers și Coventry Blaze, primul duel acasă pentru formația din Sheffield după incidentul care a dus la decesul lui Adam Johnson, Matt Petgrave, cel care l-a rănit mortal pe american, a fost aplaudat la scenă deschisă.

S-a întâmplat în momentul în care pe ecranul mare din interiorul patinoarului a fost afișată fotografia lui Petgrave. El nu a jucat și nici nu a mai apărut public după incidentul din 28 octombrie. În momentul în care publicul a văzut poza lui Petgrave, o bună parte din acesta a aplaudat.

Mai multe știri de actualitate:

Maghiarii se închină în fața unei sportive românce: „Este eternă! Muza acestui articol va dăinui pentru totdeauna în sport”

„Halep”, la Turneul Campionilor » Apariție-surpriză în tribune la Torino

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează