SPORTURI  »  HOCHEI  »  COMPETIȚIE

Turneu de hochei pentru copii în București, primul de la startul pandemiei » 300 de sportivi așteptați la eveniment

Aproximativ 300 de sportivi vor lua parte la eveniment / Sursă foto: facebook.com/PatinoarulTiriacArena
Aproximativ 300 de sportivi vor lua parte la eveniment / Sursă foto: facebook.com/PatinoarulTiriacArena

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2021 23:59 / Actualizat vineri, 25 iunie 2021 10:52

Sâmbătă, 26 iunie, și duminică, 27 iunie, va avea loc la București turneul de hochei pentru copii Țiriac Summer Cup, prima competiție oficială găzduită la patinoar de la debutul pandemiei. 

Meciurile din cadrul turneului vor aduce pe gheață 18 echipe de copii încadrați la categoriile de vâstă U6, U8 și U10. În total, aproximativ 300 de sportivi vor lua parte la eveniment. 

In perioada 26-27 iunie, Patinoarul Tiriac Arena gazduieste prima editie a turneului de hochei pentru copii Tiriac Summer Cup, organizat de Fundatia Tiriac, in cadrul caruia vor participa 18 echipe de juniori. Competitia reprezinta primul turneu oficial derulat la patinoarul Tiriac Arena de la debutul pandemiei. 

Meciurile vor aduce pe gheata aproape 300 de sportivi la categoriile de varsta U6, U8 si U10, apartinand echipelor de hochei ale cluburilor Steaua Rangers, Triumf Bucuresti, Olimpia Ploiesti, Husky Bucuresti, Dunarea Galati si echipele Fundatiei Tiriac: Allianz-Tiriac (U6 si U10), Dedeman, Skoda si Simona Halep (U6 si U10), ultimele fiind echipe compuse integral din fete. 

Sambata, 26 iunie, turneul de hochei Tiriac Summer Cup va debuta cu meciurile disputate de echipele de hochei la categoriile de varsta U6 si U8, care se vor desfasura in intervalul orar 10:00 - 12:45. Ulterior, pe gheata va intra echipa "All Stars", compusa din reprezentanti de elita ai hocheiului romanesc de alta data, pentru meciuri demonstrative, urmate de festivitatile de premiere care se vor desfasura incepand cu ora 13:10. 

Duminica, 27 iunie, Patinoarul Tiriac Arena va gazdui competitiile la categoria de varsta U10, iar echipele de hochei vor intra pe gheata in intervalul orar 11:00 - 15:20. Incepand cu ora 15:20 vor fi organizate concursuri pentru copiii din echipele de incepatori ale cluburilor participante, iar festivitatile de premiere sunt planificate incepand cu ora 15:30.  

(...)Siguranta si sanatatea copiilor sunt pe primul loc, iar toate activitatile sportive vor fi organizate in conformitate cu reglementarile in vigoare adoptate de autoritati privind masurile de preventie COVID-19. Publicul va fi limitat in acest sens la parintii insotitori ai echipelor participante si reprezentanti ai presei, in limita locurilor disponibile conform prevederilor in vigoare. 

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati: Daniela Timofti, [email protected], 0754 032 195

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează