SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  TENIS

Novak Djokovic, făcut praf după izbucnirea de la Jocurile Olimpice: „Penibil! Comportament rușinos din partea unui presupus campion”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 23:18 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 23:21

Piers Morgan, jurnalist și vedetă TV în Marea Britanie, a lansat un atac la adresa lui Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP), după ce sârbul a aruncat nervos cu o rachetă spre tribune la Jocurile Olimpice. 

Piers Morgan este un jurnalist britanic recunoscut pentru opiniile sale vehemente. În ultima lună, mai mulți sportivi i-au intrat în vizor. Pe listă se numără gimnasta Simone Biles sau jucătoarea de tenis Emma Răducanu. Astăzi a venit rândul lui Djokovic. 

Piers Morgan, atac la Djokovic: „Penibil!”

„Comportament penibil, de copil răsfățat, din partea lui Novak Djokovic, astăzi, la Jocurile Olimpice. A aruncat racheta, a țipat și s-a retras din proba de dublu mixt, chiar dacă asta a costat-o pe partenera lui o medalie. 

Și-a lăsat colega la greu, și-a dezamăgit fanii și întreaga țară. Rușinos din partea unui presupus campion”, a scris Piers Morgan, pe Twitter. 

Novak Djokovic, după înfrângerile de la Jocurile Olimpice

„Îmi pare rău că nu am adus Serbiei o medalie. Am ratat ambele oportunități, la simplu și la dublu mixt. În ultimele două zile nivelul tenisului meu a scăzut, pentru că sunt extenuat fizic și mental, dar nu regret că am venit la Jocurile Olimpice.

Am suferit înfrângeri dureroase și aici, și la alte turnee mari, dar aceste înfrângeri mereu m-au făcut mai puternic”, a spus Djokovic, conform Marca.

Novak Djokovic a vorbit și despre momentul tensionat din timpul partidei cu Pablo Carreno-Busta: „Ce pot să mai spun? E ceva ce se întâmplă în încărcătura meciului, nu e normal, dar se întâmplă. Îmi prezint scuzele, dar suntem oameni, în unele momente e greu să te controlezi”.

VIDEO Rezumatul finalei pentru bronz pierdute de Djokovic la Jocurile Olimpice

Citește și alte știri de la Jocurile Olimpice: 

Simone Biles s-a retras de la alte două finale la Jocurile Olimpice

Peste un milion de dolari pentru medalia de aur! Cum se va schimba viața filipinezei Hidilyn Diaz după Jocurile Olimpice

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
117646237265075
Michael Owen  •  01 August 2021, 23:02

Cine este si aceasta mare vedeta Pierce Morgan? Este cumva nr 1 in domeniul sau ?

bogdan1
bogdan1  •  01 August 2021, 01:24

Asta cu comentatul despre un domeniu in care tu nu ai investit nimic (bani, timp, emotii, etc.), nu am sa o inteleg niciodata. E ca vorba aia, ca oricine poate critica un film, dar nu oricine poate sa il faca. Tenisul este un sport profund solitar. Esti doar tu cu gandurile tale pe teren impotriva adversarului. De unde sa stie acest Morgan ce era in sufletul sarbului? La *** suntem cu totii specialisti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deusdat
deusdat  •  31 Iulie 2021, 23:56

Dublul mixt nu contează.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează