SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  MICHAEL SCHUMACHER

Un medic neurochirurg dă detalii despre Michael Schumacher: „E o persoană diferită față de cea pe care o știam”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 15:53

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher (51 de ani) a suferit un accident în timp ce se afla la schi și, de atunci, se află într-o stare delicată.
 

Familia fostului pilot nu a dat prea multe detalii de-a lungul timpului despre german, dar medicul neurochirurg Nicola Acciari a vorbit despre starea fostului pilot și explică ce a pățit Schumacher de la accident.

„Acum este o persoană diferită față de ce pe care o știam pe pistă. Trebuie să ne imaginăm că este altă persoană. Este deteriorat la nivelul mușchilor și la nivelul structurii scheletului. Totul este rezultatul traumei la creier”, a declarat Nicola Acciari pentru Daily Mail. 

+8 FOTO

Ce a pățit Michael Schumacher 

După accidentul la schi, Schumacher a fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble. A fost transferat pe 16 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. A fost externat pe 9 septembrie 2014 și până în prezent a fost tratat în locuința lui din localitatea elvețiană Gland.

Michael Schumacher, C.V uriaș

21 de ani, cu 4 sezoane de pauză, între 2006 și 2010, a durat cariera lui Michael în Formula 1. A debutat în 1991, în Marele Premiu al Belgiei, și s-a oprit în 2012, în Brazilia. Prima victorie a obținut-o tot în Belgia, la doar un an de la debut. Au urmat altele 90, 7 titluri de cel mai bun pilot din lume, 155 de podiumuri și 68 de plecări de pe prima grilă de start. Schumacher a început la Jordan, a continuat la Benetton și a cunoscut măreția la Ferrari. 

Schumacher are în palmares și două titluri de cel mai mare sportiv al anului, în 2002 și 2004. A mai fost nominalizat în 2001, 2003, 2005 și 2007.

Citește și:

Belgia - România, meciul de optimile EURO 2024 » Primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Nationala
Belgia - România, meciul de optimile EURO 2024 » Primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Fanii României fac show la Koln! Imagini spectaculoase înainte de partida cu Belgia
Euro 2024
Fanii României fac show la Koln! Imagini spectaculoase înainte de partida cu Belgia
CALCULE: România e aproape de istorie » Cum ne calificăm încă de azi în „optimile” EURO 2024
Euro 2024
CALCULE: România e aproape de istorie » Cum ne calificăm încă de azi în „optimile” EURO 2024

Afacerea care a „bubuit” odată cu Euro: „Și să vedeți când vin englezii!” » Dialog simpatic cu proprietarul: „Ce face Hagi acum, e-n politică?”

Pe urmele lui Napoleon » Dormitorul lui Bonaparte din palatul somptuos din Wurzburg, păstrat în starea lui originală


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează