SPORTURI  »  RUGBY  »  ANGLIA - FRANȚA 10-53

Anglia, eșec rușinos în Six Nations » Cea mai dură înfrângere suferită pe teren propriu în întreaga istorie!

Anglia a fost înfrântă, pe teren propriu, de Franța, scor 10-53, în runda cu numărul 4 din Six Nations. 
Foto: Imago
Anglia a fost înfrântă, pe teren propriu, de Franța, scor 10-53, în runda cu numărul 4 din Six Nations. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 21:15 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 00:53

Anglia a fost învinsă pe teren propriu de Franța, scor 10-53, în runda cu numărul 4 din Six Nations. 

Țârcovnic pe bancă! Antrenorul l-a cucerit pe Becali: „L-aș ține toată viața la Steaua!” » Și-a chemat duhovnicul în cantonament și are peste 20 de tatuaje religioase
FCSB
Țârcovnic pe bancă! Antrenorul l-a cucerit pe Becali: „L-aș ține toată viața la Steaua!” » Și-a chemat duhovnicul în cantonament și are peste 20 de tatuaje religioase

Anglia, umilită de Franța în Six Nations 

Francezii s-au distrat cu vecinii de peste Canalul Mânecii și conduceau cu scorul de 27-3 la pauză. Thomas Ramos a fost omul primei părți a meciului, cu două eseuri, trei transformări și două lovituri de pedeapsă marcate. Pentru englezi a punctat numai Marcus Smith, care a reușit să puncteze printr-o lovitură de pedeapsă. 

Partea a doua a meciului a început bine pentru englezi, care au reușit un eseu rapid prin Steward, transformat de Smith.

Franța a mai lovit însă cu alte 4 eseuri prin Flament, Ollivon și Penaud (2), 3 dintre ele transformate de Ramos. S-a încheiat 53-10, cea mai usturătoare înfrângere suferită pe teren propriu în toată istoria de către englezi. A fost și prima victorie a Franței în Anglia, din 2005 încoace. 

De asemenea, înfrângerea suferită în fața Franței este a treia cea mai dură din istoria naționalei engleze de rugby. Au pierdut la o diferență mai mare doar cu Australia (scor 0-76, în iunie 1998) și cu Africa de Sud ( scor 10-58, în mai 2007). 

Clasamentul în Six Nations 

  1. Irlanda - 15p*
  2. Franța - 15p
  3. Scoția - 10p*
  4. Anglia - 10p
  5. Țara Galilor - 5p
  6. Italia - 1p

*Scoția - Irlanda se joacă duminică

Meciurile din runda cu numărul 5 din Six Nations: 

  • Scoția - Italia
  • Franța - Țara Galilor
  • Irlanda - Anglia 

Citește și: 

Dureros! Laura Ilie a ratat intrarea în finală la CE din Estonia

LA Lakers a retras numărul 16 » Pau Gasol, emoționat: „Îți dă amețeli”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  12 Martie 2023, 14:20

Se intampla ca Franta sa aibe o generatie de exceptie,iar Anglia sa fie in cautari,cum toate echipele trec prin acest proces.Noi insa in toate sporturile de echipa cand o luam in jos nu ne mai ridicam in veci.C-asa-i romanul!

atthur
atthur  •  12 Martie 2023, 07:24

Stați liniștiți!Noi suntem mult mai "umiliți "!!! Mai nou ne bate Spania și Portugalia !!! Și-n vremea asra petrache "picheteaza Arcul",primit cadou decla rege....!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează