SPORTURI  »  RUGBY  »  AUSTRALIA

Australia a renunţat la doi jucători emblematici înainte de Campionatul Mondial de rugby

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 13:39 / Actualizat joi, 10 august 2023 14:09

De la numirea lui ca antrenor al echipei Australiei, fostul selecţioner al Angliei, Eddie Jones, încă nu a câştigat niciun meci. Iar sancţiunile au venit. Joi, el a dezvăluit cei 33 de jucători selecţionaţi pentru Cupa Mondială din Franţa (8 septembrie - 28 octombrie). Cu două absenţe notabile: Michael Hooper şi Quade Cooper.

Hooper, care a strâns 125 de selecţii pentru Australia din 2012, a fost numit co-capitan al Wallabies împreună cu James Slipper înainte de recentul Campionat de rugby. Accidentat după primul meci, el nu mai face parte din echipă, informează news.ro

Acelaşi lucru este valabil şi pentru Quade Cooper, în vârstă de 35 de ani şi cu 80 de selecţii la activ. 

El nu s-a recuperat complet după ruptura de la tendonul lui Ahile și nu va merge în Franţa. În locul lui Cooper, Eddie Jones l-a convocat pe Carter Gordon, cel care a bifat prima lui selecţie la lot abia luna trecută. De asemenea, a fost chemat și Ben Donaldson, un alt novice, cu două selecţii în palmares.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
brentford
brentford  •  10 August 2023, 14:08
Postat de adrian.7 pe 10 August 2023, 13:54

Rușine GSP! Un text plin de greșeli gramaticale scris de o specialistă pe domeniul Monden, probabil traducere prost preluată, cu Google Translate...unde sunt specialiștii GSP pe acest domeniu?

Au copiat textul de pe news.ro,text tradus si de aceia cu google translate,fara ca macar sa aibe decenta sa il reciteasca inaintea postarii :))) Auzi la ei,cel mai tare ziar de sport din Romania. Cred ca a facut entorsa la dorsali Ioan Chirila,de cat s-a zvarcolit in mormant stiind ce "perle" au ajuns in redactia gesepe.

fibra
fibra  •  10 August 2023, 14:04

Totusi ei au o arie de selectie imensa.Sa nu-i plangem.Noi in schimb nu avem de unde sa selectionam si ne va ramane multumirea calificarii la Cupa Mondiala. Vom fi ciuca batailor ,sa nu ne facem iluzii.

adrian.7
adrian.7  •  10 August 2023, 13:54

Rușine GSP! Un text plin de greșeli gramaticale scris de o specialistă pe domeniul Monden, probabil traducere prost preluată, cu Google Translate...unde sunt specialiștii GSP pe acest domeniu?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează