SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM SNOOKER

Semifinale CM SNOOKER. John Higgins îl doboară pe Neil Robertson. Cum arată cele două semifinale de CM și ce se joacă astăzi

John Higgins la Masters, foto: Guliver/gettyimages
John Higgins la Masters, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 09:12

CM SNOOKER. Scoțianul John Higgins a trecut de australianul Neil Robertson în sferturile de finală de la Crucible, scor 13-10, și a completat tabloul semifinalelor.

Finaliștii se vor alege din două meciuri tari:

  • Judd Trump îl va înfrunta pe Gary Wilson. Ambii sunt englezi, dar primul este mare favorit;
  • John Higgins va da piept cu englezul David Gilbert. Tot la fel, scoțianuld de 4X campion mondial și finalist la ultimele două ediții de CM de snooker este mare favorit.

Higgins este singurul fost campion mondial rămas în competiție și încearcă să ajungă la 5 trofee supreme în snooker, performanță cu care l-ar egala pe Ronnie O'Sullivan.

Cele două meciuri se vor disputa astăzi, după sistemul „primul la 17 jocuri câștigate trece în finală”.

În mod normal, se vor disputa 4 sesiuni pe durata a 3 zile.

David Gilbert - John Higgins vor debuta la ora 15:00, iar Gary Wilson - Judd Trump va începe în sesiunea de seară, de la ora 21:00.

Ambele partide sunt transmise de Eurosport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
857752167737638
Daniela Popescu  •  02 Mai 2019, 16:05

Mi-as dori o finala Trump-Higgins, iar cel mai bun sa castige. Sunt fan Trump, dar daca nu merita...asta e. Oricum, Neil Robertson a fost mare mare favorit la trofeu. Ireal cum a clacat in meciul cu Higgins.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  02 Mai 2019, 10:11

Se prefigureaza o finala Higgins-Trump. Sa nu uitam ca Higgins vine dupa un meci epuizat cu Robertson, asfel ca in mod sigur aceasta "uzura" isi va face simtita prezenta mai ales in rundele 3-4, runde in care se poate decide finalistul. Trump este avantajat pe de o parte de faptul ca in meciul cu Maguire nu a consumat prea multa energie nervoasa, dar si de faptul ca Garry este un jucator care poate sa clacheze foarte usor. Prevad o finala Trump-Higgins cu un final favorabil lui Trump.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Mai 2019, 09:41

Am mizat de la bun început pe Higgins! La vederea sfertului cu Robertson am avut ceva emoții, pentru că australianul jucase excelent până atunci, dar Higgins s-a impus, profitând de o prestație neobișnuit de slabă a lui Neil în ultima sesiune, atunci când a ratat incredibil niște bile extrem de facile.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează