SPORTURI  »  TENIS  »  PROCES

Când va fi judecat Alexander Zverev pentru violență domestică împotriva fostei iubite cu părinți români

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 12:50 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 13:22

Neamțul Alexander Zverev (26 de ani, 6 ATP) va fi judecat în Germania pentru agresiune fizică asupra fostei iubite, care are origini române. E vorba de un recurs făcut de jucătorul de tenis după ce în octombrie 2023 a fost amendat cu 450.000 de euro.

Aflat în Melbourne, pentru Australian Open, Alexander Zverev a aflat că va fi judecat pentru violență domestică. Procesul va începe în luna mai.

El fusese amendat cu 450.000 de euro în octombrie fiind acuzat că și-a lovit fosta lui parteneră, Brenda Patea, mama copilului lui. Incidentul a avut loc în mai 2020.  Zverev nu a fost de acord cu amenda primită, astfel că a făcut recurs, iar acum va avea loc un proces public.

Alexander Zverev va fi judecat pentru violență domestică

+19 FOTO

Cazul lui Zverev, care a mai fost acuzat și în trecut de agresiune fizică, va fi judecat la Berlin. Procesul se va întinde pe mai multe luni, mai, iunie și iulie. 

Pentru moment au fost stabilite 8 zile de audieri (31 mai, 7 iunie, 11 iunie, 18 iunie, 21 iunie, 5 iulie, 12 iulie și 19 iulie), potrivit BBC, dar judecătorul poate cere suplimentarea numărului.

Zverev, care în acea perioadă va juca la Roland Garros (29 mai – 9 iunie) și Wimbledon (1-14 iulie), nu este obligat să se prezinte la audieri, el urmând să fie reprezentat în sala de judecată de avocații lui.

Brenda este o tânără de 30 de ani născută la Berlin, din părinți români, cu care Zverev a avut o relație aproximativ un an. Au împreună un copil, o fetiță pe nume Mayla, născută în martie 2021.

Citește mai multe știri din tenis: 

România, out de la Australian Open pe tabloul feminin la simplu în turul 1! Prăbușire incredibilă a Soranei Cîrstea, de la 6-0, 4-1
AUSTRALIAN OPEN
România, out de la Australian Open pe tabloul feminin la simplu în turul 1! Prăbușire incredibilă a Soranei Cîrstea, de la 6-0, 4-1
Jelena Ostapenko contestă regula care a revoluționat Australian Open: „Terenul pare gol fără ei” + Pe cine mizează la Melbourne
Australian Open
Jelena Ostapenko contestă regula care a revoluționat Australian Open: „Terenul pare gol fără ei” + Pe cine mizează la Melbourne

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
UbiMortus1984
UbiMortus1984  •  16 Ianuarie 2024, 16:00

Aveti niste titluri de toata jena... Ati inghitit si voi galusca cu "AI e pasul spre viitor" si nu mai munciti aproape nimic? Sau pur si simplu acesta e nivelul "talentelor nedescoperite" pe care le cautati in fiecare an?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează