SPORTURI  »  TENIS  »  FINALĂ

EXCLUSIV Andreea Prisăcariu a câștigat cel mai important trofeu al carierei: „E vindecător pentru sufletul meu. M-am gândit că joc în fața lui Iisus”

Andreea Prisăcariu, campioană la Santa Margherita di Pula / Sursă foto: Facebook +34   FOTO
Andreea Prisăcariu, campioană la Santa Margherita di Pula / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 11:01 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 08:24

Andreea Prisăcariu a cucerit, duminică, cel mai important trofeu al carierei. Jucătoarea de 23 de ani s-a impus în turneul ITF W25 de la Santa Margherita (Italia) și a urcat 69 de poziții în clasament, până pe locul 339.

La doi ani de la precedentul turneu câștigat la simplu, moment pe care-l bifa în Antalya, Andreea Prisăcariu a ridicat din nou un trofeu deasupra capului. De data aceasta, unul de categorie 25K, primul de acest tip din carieră. 

După o săptămână fantastică, jucătoarea din România a trecut în finală de compatrioata Miriam Bulgaru (24 de ani, 220 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-2, într-un meci în care nu pornea din postura de favorită și în care a trebuit să revină de la 0-1 la seturi.

Andreea Prisăcariu, campioană la Santa Margherita di Pula / Sursă foto: Facebook
+30 FOTO

Andreea Prisăcariu, după victoria de la Santa Margherita: „Un trofeu vindecător pentru sufletul meu”

Prisăcariu a vorbit cu GSP.ro după triumful reușit la competiția din Italia, cel care-i va aduce un salt de 69 de locuri în ierarhia WTA, până pe 339. Ea subliniază conexiunea pe care a avut-o cu Divinitatea în finala disputată chiar în ziua de Paște.

„Pot să spun sincer că această finală nu a fost o simplă finală, a fost mai mult de-atât, întrucât s-a întâmplat să fie în ziua Învierii. 

Eu m-am gândit pe toată durata meciului că joc în fața Lui Iisus. Credința m-a ajutat să trec prin toate. Știu că am dat totul pe teren și că mi-am crescut nivelul de focus de la zi la zi. Turneul acesta îl consider vindecător pentru sufletul meu și totodata un răspuns al rugăciunilor mele. Continui munca și totul vine de la sine!”, a spus Andreea Prisăcariu, pentru GSP.ro.

Andreea Prisăcariu mai avea patru trofee câștigate în turneele de categorie 15K: două în Tunisia, la Tabarka, și două în Antalya (Turcia). În iunie 2021, pierdea finala de 25K de la Klosters (Elveția).

VIDEO Andreea Prisăcariu lucrează la propria carte: „Totul va fi cât mai real. Va fi alcătuită din scrisori personale din jurnalul meu”

Citește și alte știri din tenis:

Grigor Dimitrov, jefuit pe străzile din Barcelona » Pagubă de 70.000 de euro

VIDEO Stupoare la festivitatea de la Monte Carlo » Câștigătorul-rus a „comis-o” în fața Prințesei de Monaco: „Mă comport prostește, iertați-mă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  19 Aprilie 2023, 09:53

Poza aceea cu plasa pe tine este wow!...

Pepicus
Pepicus  •  17 Aprilie 2023, 17:27

Revin, am citit numele localității,m am lamurit completamente, acum..

Pepicus
Pepicus  •  17 Aprilie 2023, 17:25

Felicitări, dar poza cu '' trofeul '' deloc inspirata.. Parca e pe marginea drumului, la ia ma nene.. Ne imaginam cât de puternic turneul

Vezi toate comentariile (6)
Comentează