SPORTURI  »  TENIS  »  REVENIRE

Tripla campioană de Slam revine în circuit: „Va aprecia tenisul și mai mult acum”

Angelique Kerber, în dreapta / Sursă foto: Imago Images
Angelique Kerber, în dreapta / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 18:34 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 18:51

Rainer Schuttler, 47 de ani, fostul antrenor al nemțoaicei Angelique Kerber, dezvăluie că tripla câștigătoare de Slam e pregătită pentru revenirea în circuit, care urmează să se producă în ianuarie, în Australia, în cadrul competiției pe echipe United Cup.

Kerber, fost lider mondial în circuitul feminin, în vârstă de 35 de ani, a devenit mamă în luna februarie a acestui an. Acum, plănuiește deja revenirea în tenis și exclude varianta retragerii. Fostul său antrenor, compatriotul Rainer Schuttler, e convins că nemțoaica va continua să lupte pentru titlurile mari din WTA.

Am toată încrederea în ea. Eu cred că va aprecia tenisul şi mai mult acum, pentru că a ieşit din circuitul de tenis pentru o vreme”, a punctat Rainer Schuttler, fost finalist la Australian Open în urmă cu 20 de ani, conform ziare.com.

1e locul WTA pe care Kerber l-a ocupat pe 12 septembrie 2016

Marele obiectiv al lui Angelique Kerber: Jocurile Olimpice de la Paris

Kerber, câștigătoarea a 3 turnee de Grand Slam, spunea anul trecut că are drept țintă participarea la Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris.

Întrebată dacă se retrage din tenis, germanca a răspuns categoric: „În niciun caz. O să îmi recapăt forma și voi reveni în circuit, dar nu voi grăbi lucrurile. O să vrea să dau tot pe teren, altfel nu aș reveni.

Jocurile Olimpice din 2024 reprezintă o țintă pentru mine. Am fost la Jocurile de la Londra și de la Rio de Janeiro și am trăit niște sentimente extraordinare. Vreau să retrăiesc acele momente. Mai este ceva timp până atunci, deci nu sunt sub presiune”.

Angelique Kerber nu a mai jucat din iulie 2022, când era învinsă de Elise Mertens în turul 3 la Wimbledon, scor 4-6, 5-7. Ulterior, în august, jucătoarea din Germania a anunțat că ia o pauză de la tenis, fiind însărcinată.

Citește și alte știri din tenis: 

Djokovic și Alcaraz și-au aflat adversarii din grupele Turneului Campionilor » Să înceapă balul de final de an!

Gabriela Ruse deschide duelul România-Serbia din playoff » Adversară îi va fi adolescenta Mia Ristic

Ce apariție! Româncele, elegante în negru înainte de duelul cu Serbia în playoff-ul BJK Cup

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează