SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Perechea Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova a câștigat Australian Open la dublu feminin

Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova// Foto-IMAGO / Shutterstock
Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova// Foto-IMAGO / Shutterstock

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 ianuarie 2022 12:43 / Actualizat duminica, 30 ianuarie 2022 13:07

Cehoaicele Barbora Krejcikova (26 de ani) și Katerina Siniakova (25 de ani) au cucerit trofeul în proba de dublu feminin de la Australian Open 2022, după ce le-au învins în finală pe Anna Danilina și Maia Haddad, scor 6-7 (3), 6-4, 6-4.

În urma triumfului de la Melbourne, Krejcikova și Siniakova au obținut al patrulea trofeu de Grand Slam la dublu, după titlurile de la Roland Garros (2018, 2021) şi Wimbledon (2018).

Simona Halep, criticată în presa vecină: „Legendara jucătoare de tenis a șocat Serbia! Este contra lui Djokovic”
declarații
Simona Halep, criticată în presa vecină: „Legendara jucătoare de tenis a șocat Serbia! Este contra lui Djokovic”

Krejcikova și Siniakova, campioane la Australian Open

Jucătoarele din Cehia au cedat primul set la tie-break, primul pierdut la această ediție.

În actul secund, principalele favorite și-au ridicat nivelul și au profitat de ezitările adversarelor. Krejcikova și Siniakova au reușit break-ul chiar în primul game, iar apoi s-au desprins la 3-1! Perechea cehă s-a menținut în față și a egalat la seturi.

Decisivul a avut un început echilibrat. Ambele perechi au câștigat primele game-uri pe propriul serviciu, dar Krejcikova și Siniakova au accelerat la 3-2 și au câștigat de două ori pe serviciul lui Anna Danilina și Maia Haddad. 

Deși, au reușit să recupereze un break până la final, Danilina și Maia Haddad n-au mai reușit să revină, astfel Krejcikova și Siniakova și-au adjudecat primul trofeu de la Australian Open în proba de dublu feminin.

Este uimitor! După ce am jucat anul trecut finala, suntem atât de fericite că am câștigat titlul. A fost o luptă foarte tare și a trebuit să ne forțăm. Am luptam din greu pentru a obține acest trofeu. 

Katerina Siniakova

Anul trecut am ajuns în finală, însă am pierdut-o. Acum am ajuns din nou în finală și am reușit în sfărșit s-o câștigăm, este perfect. Aș spune că este o uriașă ușurare! Suntem extrem de fericite că în sfârșit trofeul este al nostru 

- Barbora Krejcikova

Citește mai multe știri din tenis:

Nick Kyrgios și iubita, imagini incendiare chiar în interiorul arenei „Rod Laver” » Ce s-a întâmplat după titlul cucerit la Australian Open

Rebelii Kyrgios și Kokkinakis, campioni la Australian Open » Momentul care a stricat finala: „Dați-i afară din arenă!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează