SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

BRD Bucharest Open 2018 // Oboseala a fost decisivă » Sorana Cîrstea a explicat eliminarea din "sferturile" turneului

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 16:23

Sorana Cîrstea (28 de ani/57 WTA) a vorbit după eliminarea din sferturile de finală ale turneului BRD Bucharest Open în fața Anastasijei Sevastova (28 de ani/22 WTA), scor 6-3, 3-6, 2-6.

"Eu îmi doresc să câștig orice meci, chit că joc acasă sau în altă țară; în momentul în care intru pe teren, intru să câștig. Am început foarte bine meciul, am fost agresivă, am fost peste ea, apoi la începutul setului doi am avut o cădere și acolo cred că s-a jucat meciul.

Am lăsat-o să intre în joc, m-am retras puțin, n-am mai jucat de pe linia de fund și în final ea a fost mai constantă decât mine", a declarat Sorana pentru site-ul competiției.

Sorana a vorbit și despre oboseala acumulată cu o seară înainte în meciul câștigat joi cu Maryna Zanevska, terminat după miezul nopții, scor 6-2, 7-5 (Detalii AICI!).

"Contează [resursele de energie], pentru că aseară am terminat la ora unu, am ajuns acasă la două, până am adormit s-a făcut 3 jumătate. Cu adrenalina nu am reușit să dorm, iar la opt am fost în picioare. Ea a avut două zile de pauză, se simte diferența, însă chiar și așa cred că puteam să câștig acest meci", a adăugat Sorana Cîrstea.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  22 Iulie 2018, 00:18

Credeam ca Sorana ne explica jocul ei primitiv in care confunda racheta cu un par. Deviza ei cred ca e "Tare si cu forta", daca intra bine, daca nu, asta e, e obosita. Oare de ce tot strange pumnul, ca tot in aut da mingile, un aut milimetric de 2 metri? :)

romeverest
romeverest  •  21 Iulie 2018, 18:33

Care oboseala...avand in vedere ca la toate turneele anterioare a fost eliminata in primele tururi ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează