SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

BRD BUCHAREST OPEN // VIDEO Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse vor în echipa de Fed Cup a României: „Vrem să simțim emoțiile, nu contează dacă jucăm”

FOTO: Cristi Preda +9   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat duminica, 21 iulie 2019 18:08

Jaqueline Cristian (21 de ani) și Gabriela Ruse (21 de ani) au pierdut finala de dublu de la BRD Bucharest Open în fața cehoaicelor Viktoria Kuzmova și Kristyna Pliskova, scor 4-6, 6-7(3).

 

Parcursul peste așteptări de la București le face pe cele două tinere jucătoare din România să viseze la o convocare în echipa de Fed Cup.

Ruse și Cristian au eliminat în sferturile de finală favoritele numărul 3, Lara Arruabarrena și Andreea Mitu, iar în semifinale pe Irina Begu și Raluca Olaru, principalele favorite ale competiției de dublu. Astăzi au fost luate prin surprindere de adversarele din Cehia. După o oră și 41 de minute s-au recunoscut învinse, dar experiența trăită e una mai mult decât benefică, după cum declară chiar ele la final.

Ruse și Cristian vor în echipa de Fed Cup

 „A fost o finală plină de emoții. Din păcate, astăzi nu am fost norocoase. Sperăm să aducem cât mai multe titluri acasă în viitor. Anul viitor vrem trofeul la București! Ne dorim foarte mult să fim în echipa de Fed Cup, chiar dacă nu vom juca. Vrem să fim lângă fete, să simțim emoțiile. Vrem ca atunci când se va conta pe noi să fim pregătite, să nu fim emoționate, impresionate. Repet, îmi doresc foarte mult să fiu acolo!

„Muncim din greu pentru acel moment, așa cum ne pregătim pentru astfel de zile, pentru finale. Așteptăm cu nerbădare o convocare. E special să joci pentru țara ta. Am avut ocazia să jucăm la juniori pentru România și știm ce înseamnă, cunoaștem senzația”Jaqueline Cristian

Vezi și: 

VIDEO Patricia Țig nu a avut nicio șansă în fața Elenei Rybakina! Cu ce rămâne după turneul de la București

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează