SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ADELAIDE

Când se joacă Simona Halep - Aryna Sabalenka în sferturile WTA Adelaide. Cine transmite la TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 10:31

Simona Halep o înfruntă pe Aryna Sabalenka în sferturi la WTA Adelaide, mâine, 16 ianuarie, nu înainte de 4:30 dimineața, ora României. Halep și bielorusa în vârstă de 21 de ani s-au înfruntat de două ori în carieră, ambele meciuri mergând în dreptul Simonei Halep. 

Simona Halep o înfruntă pe Aryna Sabalenka joi, nu înainte de ora 04:30 dimineață. Meciul se va disputa după înfruntarea Donna Vekic vs Dayana Yastremska. 

Simona Halep vs Aryna Sabalenka, locul 4 WTA vs locul 12! 

Simona Halep, loc 4 WTA, 28 de ani, o înfruntă pe Sabalenka, loc 12, într-un derby de început de an pentru jucătoarea noastră. Meciul va fi transmis de TV Digi Sport 2 și va fi în format liveTEXT pe GSP.RO. 

+5 FOTO

Revoltă la Melbourne » Jucătoarele cer amânarea calificărilor: „Există soluții! De ce trebuie să așteptăm să se întâmple ceva rău?”

Mats Wilander are o provocare extraordinară pentru Halep: „De ce să nu poată câștiga Australian Open?”

Simona Halep are două titluri de Grand Slam în palmares, Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019, iar Mats Wilander, septuplu câștigător de turnee de Grand Slam, spune că jucătoarea noastră poate să își adauge în palmares și Australian Open 2020. După victoria cu Ajla Tomljanovic, Mats Wilander a analizat-o pe Simona Halep și a remarcat o schimbare în jocul româncei. Detalii AICI. 

Citește și:

Șoc în tenis: Robert Farah, depistat pozitiv cu steroizi! Federația Internațională l-a suspendat și pe Nicolas Jarry

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează